Fiery Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 ja będę - nowego laczka docieram. pewnie koło 20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Pogoda sprzyja, więc wyciągnę ten temat, niech będzie widoczny w "Nowych Postach". Może ktoś się skusi, ja pewnie wpadnę na tymbarka gdzieś po drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 a i ja się postaram być w 2OO :lalag: Cytuj Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 2 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Może i ja dziś wpadnę na tymbarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 ktoś dziś coś ? Będę pewnie koło 20:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Powinienem się pojawić na chwilę, gdzieś pomiędzy 20:30 a 21. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 10 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Ja dziś chyba podjadę, bo niedługo zapomnę jak tam trafić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 (edytowane) No mnie dzis nie bedzie... bylem wczoraj... Edytowane 10 Października 2008 przez Belgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Jak na razie nie pada... wybiera się ktoś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 (edytowane) Nie wykluczone że zajrzę na moment przed 19.00 Hm... a jednak nie zajrzę :icon_razz: Edytowane 17 Października 2008 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 bede:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 no i ja wstapie na chwile ale obawiam sie, ze nikt mnie nie pozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 no i ja wstapie na chwile ale obawiam sie, ze nikt mnie nie poznaznowu schudles?? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 poznaliśmy po laptopie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 No to i ja bylem ....Waldiego poznalem :icon_twisted: Wrona - dzieki za kolejki browarku :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi