Florek Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Będę ok 17:30.Ciekaw jestem jak sie zmieniliście, przez te parę dni :-p może trochę kolorów zyskaliście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 chłopie wypluj słowo dzieci natychmiast ;) żonce przesuneli delegację na piątek, ale też wolna będzie po 20:30 więc, nie chce mi się przebijać przez całą Warszawę, zabierać jej do 2oo, bo dojadę tam najwcześniej na 21:30. A jak będzie ładna pogoda to tam duża częsć nie wytrzyma dłużej niz 30 minut i pojadą terroryzować warszafke :P :bigrazz: Bez mnie nie ma terroru!!! Prosze solidarnie odstawic motocykle na 4 tygodnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) Będę ok 17:30.Ciekaw jestem jak sie zmieniliście, przez te parę dni :-p może trochę kolorów zyskaliście... ja odzyskałem kolory, wory pod oczami wiszą już tylko do połowy policzków, ogólnie jak wracam do domu, żona zaczyna mnie poznawać, aczkolwiek daleko mi jeszcze do szczytowej formy, może dlatego, że zima idzie Edytowane 26 Września 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Ja jestem bardziej zarosniety niż w Borkach :icon_mrgreen: No ale oczka większe :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Czuje sie tak jakby mnie same Borki mialy ominac :icon_mrgreen: :buttrock:. A moze jakies cotygodniowe spotkania? Gdybym wiedzial z tygodniowym wyprzedzeniem kiedy jest ustawka to na pewno moglbym sobie wziac wolne. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 26 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 OGŁOSZENIA PARAFIALNE: koła będą otwarte od 18, więc wszyscy, którzy planowali byc wcześniej(w tym ja)niech sobie znajdą zajęcie na ten nadprogramowy czas(np.buszowanie po sklepach :P) Lime-jakby co-dzwoń. to powiemy czy jesteśmy :biggrin: Mariani-jakby co to chętnie potowarzyszę w drodze do metra :icon_biggrin: eeee.... to chyba tyle. coś jeszcze chciałam powiedzieć, ale nie pamiętam co(ech... starość...) do jutra Panie i Panowie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 no skoro Asia juz pisze na rozowo to i ja wpadne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 no i było zacnie, ale niestety nie dotrwałem do nadejścia kolegi Lime82 choć było blisko, zacząłem przysypiać. Musiałem szybko :banghead: do domu i nadrobić braki :bigrazz: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Razem z Mamakisem, dzikujemy za miły wieczór w 2oo. Fajnie było znowu razem się spotkać, pogadać i wypić pyfko, jak i poznać jeszcze kilka nowych twarzy.No i Mamakis skorzystał, bo jej się teraz lepiej te castingowe puzzle układa.Pzdr dla wszystkich co byli. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Odpozdrowienia dla wszystkich ! Jak następnym razem będziem się widzieli to przypomnijcie mi, żebym dał znać Kasi że, żyję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Było bardzo miło, tylko jakoś ciężko mi się dzisiaj w pracy siedzi :bigrazz:. To piwo w 2oo to chyba z jakimiś dodatkami jest bo zacząłem widzieć na zielono :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Odpozdrowienia dla wszystkich ! Jak następnym razem będziem się widzieli to przypomnijcie mi, żebym dał znać Kasi że, żyję... a co myślała, że już po tobie? Przecież nie wszedłeś w paszcze lwa :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Hej, Rowniez dzieki za przemily wieczorek wczorajszy. Florek - nastepnym razem po prostu przywiez Kasie:) Tatakis - mam nadzieje ze moj puzzel gdzies tam pasuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 A ja niestety nei mogłam dotrzeć no nic może innym razem sie uda,, pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Tatakis - mam nadzieje ze moj puzzel gdzies tam pasuje:)Ty moim szwagrem... hm... przecie Ty niebezpieczny jestes :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi