turtel Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Zanim zdążyłem ruszyć z pod 2oo nadjechał jeszcze Kris, więc zrobiliśmy jeszcze jedną rundkę do metra Służew, gdzie spotakaliśmy kilkoro mięczaków bez motocykli :icon_evil:Faktycznie nie było wcale tak zimno ani tak ślisko, kilka niegroźnych uślizgów zarówno przodu jak i tyłu, trochę ludzi patrzących jak na wariatów. W sumie trochę ponad 60 km, niby nie dużo, ale zimową depreche zdecydowanie oddala :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 (edytowane) Witam. Kto się dziś wybiera do 2oo? Ja dziś sie pojawie z wujkiem coś koło 18 busem. Edytowane 25 Listopada 2007 przez bestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 http://img457.imageshack.us/my.php?image=forumfota8ve.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Jakiś denny komputer masz. Mi sie nigdy takie cóś nie wyświetliło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Jakiś denny komputer masz. Mi sie nigdy takie cóś nie wyświetliło :) bo to dla ludzi hetero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Aha ty i hetero Waldek a te koty to co nocny koszmar woooooof he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 I woda w gumy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Witam. Kto się dziś wybiera do 2oo? Ja dziś sie pojawie z wujkiem coś koło 18 busem.powyższe posty chyba mają oznaczać, ze nie przyjadą :( pewnie środa-czwartek będę jakby co :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Może jakaś ustawka dziś - pomyślcie ;) :D Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 hm... pokusa... dziś jestem bez samochodu... trza pomyśleć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 dziś wieczorkiem 2oo i małe śmignięcie? mógłbym zajechać na moment lub kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Hmmm ciekawa koncepcja, ale dziś mam już inne plany w temacie :) :D. Natomiast jutro są andrzejki i zapewne znowu będzie jakaś ciekawa imprezka w 2oo. Sądząc po tym co się działo na jamajka party i w halołin to powinno być fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 no niestety ja jutro odpadam. poza tym ma iść front z załamaniem pogody, gołą ledzią i innymi atrakcjami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 O jej Andrzejki zapomniałem kompletnie fiu fiu więc chyba mnie dziś nie będzie Wychodząc z założenia co masz zrobić dziś zrób jutro Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Dzis mi sie nie chce... jutro mi tez nie bedzie sie chcialo jechac do 2oo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi