Olsen Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 To wybiera się ktoś dziś do Dwóch Kół? Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Jednak dziś na 99% odpadam. Bawcie się dobrze - tu czy tam. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Widać to forum łączy nawet w pary. Smutne. A ty myślałeś że w jakim celu większość lasek się tu rejestruje? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Żeby mnie poznać :icon_question: :biggrin: i dostac rozgrzeszenie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Mialo byc oglaszane w oddzielnym watku... Potwierdzane... A tu cisza :| Bo nie wiem czy sie wybierac czy nie... raz ogłoszone - święte szkoda że nie dotarłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 raz ogłoszone - święte szkoda że nie dotarłeś Akurat mnie wyeliminowala choroba i wczoraj musialem kisic sie w domu... :( Duzo narodu bylo? Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Akurat mnie wyeliminowala choroba i wczoraj musialem kisic sie w domu... :( Duzo narodu bylo? mało.... :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 A czy dziś (w sobotę) ktoś się wybiera? :crossy: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Będzie ktoś jutro?? Sprawdzę Pogodę ...... hmmm .......... +3 stopnie ..... odpuszczam :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 może bym wpadł na tymbarka ?? Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 może bym wpadł na tymbarka ?? yuby niezmiernie stęskniłam się już za Twym wątpliwym poczuciem humoru,ale do 21 work... chyba że będziecie jeszcze tak ok 21:30? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 W tym roku jest też planowany jakiś śledzik w 2oo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miśka Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 W tym roku jest też planowany jakiś śledzik w 2oo? Adam, z tego co pamiętam to w zeszłym roku znaczną część śledzika spędziłeś w Rock`n`Rollu a nie w 2oo :icon_razz: I coś mi się przypomina dlaczego w tym roku mialeś się z tego powodu rehabilitować...... nieśmiały chłopak ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Byłem w tych całych Dwóch Kółkach. Całkiem ciekawy lokal :wink: Tak się chciałem pochwalić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 gratulujemy... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi