Skocz do zawartości

wypad do 2oo :)

Aśka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

a czemu miałoby nie byc otwarte?

a do tego mam akurat imieniny, więc pewnie wpadne na tymbarka :flesje:

Joanno- Ja- jako jutrzejsza Solenizantka życzę Tobie-jako jutrzejszej Solenizantce :biggrin: DUUUUUUUUUUŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻOOOOOOOOOOOOO zdrówka,ekscytującej jazdy na Maleństwie,mało awarii, Grona Przyjaciół do Tańca i do Różańca :biggrin: i do Tymbarka też :flesje:

Pozdrawiam ---Joaśka

PEES--- wychylcie soczek i za moje zdrowie Droga Imienniczko :flesje:

Edytowane przez JOAŚKA

ja chyba po raz pierwszy zrobie solidne nadgodziny w pracy, a miało być tak pięknie :biggrin: długi weekend i jak by się wszystko na raz spier. ...

no bidoku... weź się w garść... bez pracy nie ma kołaczy :biggrin:

a przy okazji... pamietasz? :flesje:

Belgu1.gif

Aśka :P

Dzisiaj są TWOJE IMIENINY :D

Wielu wypitych TYMBARKÓW,na przemian z kufelkami Browarków :flesje:

Zgranej Paczki Druchów i zawsze uśmiechów od Uchów ;) do :P Uchów.

I jeszcze MIŁOŚCI życzę Tobie Droga Imienniczko i żebyś zawsze była wytrwałą MOTONITONICZKĄ :crossy:

Pozdrawiam --- Joaśka

PEES I jeszcze niech Twój warkocz, dech męski zapiera :D Aż Im się w gaciach robi mokro jak jasna cholera. :biggrin:

I nie powiem głośno, rzecz jasna, co niech Panom stanie ,kiedy Cię zobaczą na Twoim Radianie :D

Wszystkiego NAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ Joasiu :biggrin:

hahahaha. Joanno-Twoje wierszyki wymiatają :icon_razz: w związku z tym nie pozostaje mi nic innego jak napisać-wzajemnie! oraz żeby Cię nigdy wesołość i wena nie opuszczały :icon_mrgreen:

a poza tym, to będę dziś ok.20.30 w kołach, więc jakby ktoś chciał się stuknąć tymbarkiem... :icon_mrgreen:

Zawsze można przyjechać autobusem i :banghead: :biggrin: :wink: :wink:\

Lepiej metrem i SKM-ką. :smile:

Wszystkiego naj. :flesje:

Dołączam się do życzeń.

Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300