Aśka Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Panowie!! nie ten dział!! albo na PW mi z tym!! :lapad: tu omawiamy to, że w czwartek spotykamy się w 2oo ;) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Asia ma racje, won mi stąd :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Łobuzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 panowie moderatorzy, wlepcie sobie po 10% ostrzeżenia. W Szczególności Adam, który na pewno się wybiera do 2oo :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 panowie moderatorzy, wlepcie sobie po 10% ostrzeżenia. W Szczególności Adam, który na pewno się wybiera do 2oo :buttrock: Spokojnie wlepimy mu w 2oo jak go dorwiemy ... :biggrin: a zebym nie był oskarżony o spam to napisze cośśś na temat To mooooże mi sie uda wyrać do 2oo w czwartek o 20 ? p.s.Tak .. ale jak masz już gmole kufry cetralna stope , ewe. pompe mikuni pod. kierownicy to w sumie taniej cie wyniesie przy zakupie z moto niż osobno.. spox :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 no chyba, że mi gmole pospawa znajomy który się bardzo dobrze zna na gięciu cięciu i spawaniu i zrobi taki kształt i takie uchwyty/zaczepy jak chcę. Chyba, że kolega zrobi mi rówież kufry dużo taniej i o takim kształcie z takimi zaczepami jak chce. Centralna stopka, ale tylko oryginał to jest jedyna rzecz której bym chciał sobie oszczędzić, no i może podwyższona szyba AfrikaQueens. A żeby nie było. To w 2oo bym się pojawił, ale najchętniej nieco wcześniej. Bo mi się nie chce po pracy do domu jechać. No chyba, że odwiedzę najpierw remontowane mieszkanko i zobacze jaki z tamtąd dojazd. Ponieważ będę nie zmotoryzowany :biggrin: pewnie posiedzę dłużej :) PS pompa mikuni to już nie jest jakiś duży wydatek :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Jutro Mikołajki więc raczej mnie nie będzie. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 A żeby nie było. To w 2oo bym się pojawił, ale najchętniej nieco wcześniej. Bo mi się nie chce po pracy do domu jechać. No chyba, że odwiedzę najpierw remontowane mieszkanko i zobacze jaki z tamtąd dojazd. to sie umówmy jakoś w centrum, przecież blisko mamy, a ja też o 17 kończę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 hehe no jasne :icon_razz: no i może zrealizujesz ochotę na Kebaba :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 To jak z 2oo jutro w końcu? Będzie ktoś na :icon_razz: oprócz mnie? I o której mniej więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 ok.18-19. moje Maleństwo czeka na Pana Doktora :D, więc będę niezmotoryzowana i na piwo :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 ja będę prosto po pracy więc bez 2oo niestety, ale za to na piwo :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Podjadę na tymbarka :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 tu omawiamy to, że w czwartek spotykamy się w 2oo ;) :buttrock: Czwartek??? Ou holy shit!!! W czwartek wybieram sie na dżem-a do stodoły... I "weź tu pisz wiersze i bądź mądry..." nie wyrobię... :( chyba, że next czwartek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Oj czwartek :P, szkoda ze nie umawiamy sie na piatek, mi niestety nie pasuje, oj zaluje. Cytuj http://drukpoligrafia.com/http://taniafotografia.com/http://fotografslubnykielce.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi