saska251 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 znalazłem stronę angielskiego klubu zrzeszającego fanatyków (inaczej tego się nie da nazwać) starej, poczciwej ETZ.Na torze w Lydden rozgrywane są wyścigi ligi MZ.Mi kopara opadła do ziemi jak to zobaczyłem. http://www.bmzrc.org.uk Galeria naprawdę godna obejrzenia. pozdro251 Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_R1 Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 znalazłem stronę angielskiego klubu zrzeszającego fanatyków (inaczej tego się nie da nazwać) starej, poczciwej ETZ.Na torze w Lydden rozgrywane są wyścigi ligi MZ.Mi kopara opadła do ziemi jak to zobaczyłem. http://www.bmzrc.org.uk Galeria naprawdę godna obejrzenia. pozdro251Witam.Przyznaję, że mnie zadziwiłeś :) Foty faktycznie ciekawe :DNo nic powodzenia w realizacji i w przyszłym roku pomykaj ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuleY Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Uzbieraj sobie trochę kasy na niemieckie części do tuningu i startuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qunio Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Takie wyścigi z tego co wiem są również rozgrywane na Węgrzech. Szkoda tylko że u mnie na południu absolutnie brak jakichkolwiek torów bo jakaś tam mz w stodole bym odkopał, nakłady niewielki a już ściganie jest. Jak się wkurwię to sie sam wezmę za budowę toru - myślę że sponsorzy by sie znaleźli tylko trzeba by sie za sprawę konkretnie zabrać - ale jak sie tu zabierać jak każdy mówi żebym sobie dał spokój bo i tak nie dam rady. To jest w tym narodzie - zje*ane myślenie - tu tkwi klucz do wszystkiego. A jakby był tor to można sie juz na byle czym ścigać i wcale to nie musi kosztować 20 tyś/sezon - są Jawy, MZ, sedesy i jeszcze dużo innych wynalazków. Obejrzyjcie sobie ten filmik robi wrażenie jak go pierwszy raz zobaczyłem to obrazu poleciałem do stodoły szukać mz - i znalazłem :notworthy: http://www.sportmotor.hu/motoros_videok/on...12098&t=onboard Pozdro Cytuj SportJazda.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Fantastyczna sprawa ale tor do takich wyścigów musiałby być trochę mniejszy od standardowych.Szkoda, że jeszcze nikt nie wpadł na to żeby zrobić tor w kształcie zajebiście wielkiej ósemki i robić wyścigi w stylu nascar. Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qunio Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Dokładnie. Cudów nie potrzeba ot trochę większe coś niż tor w Lublinie i można dawać śmiało. Tor wydaje się dobrą inwestycja na przyszłość. Cytuj SportJazda.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumkwat Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Takie wyścigi z tego co wiem są również rozgrywane na Węgrzech. Szkoda tylko że u mnie na południu absolutnie brak jakichkolwiek torów bo jakaś tam mz w stodole bym odkopał, nakłady niewielki a już ściganie jest. Jak się wkurwię to sie sam wezmę za budowę toru - myślę że sponsorzy by sie znaleźli tylko trzeba by sie za sprawę konkretnie zabrać - ale jak sie tu zabierać jak każdy mówi żebym sobie dał spokój bo i tak nie dam rady. To jest w tym narodzie - zje*ane myślenie - tu tkwi klucz do wszystkiego. A jakby był tor to można sie juz na byle czym ścigać i wcale to nie musi kosztować 20 tyś/sezon - są Jawy, MZ, sedesy i jeszcze dużo innych wynalazków. Obejrzyjcie sobie ten filmik robi wrażenie jak go pierwszy raz zobaczyłem to obrazu poleciałem do stodoły szukać mz - i znalazłem :banghead: http://www.sportmotor.hu/motoros_videok/on...12098&t=onboard Pozdro Spoko, spoko, tylko z tego co widzę to zwykłe mztki raczej nie są. Widać że sporo części jest zaadoptowanych z japończyków - chociażby przednie koła z gsa :) A odnośnie toru - szukaj sponsora i sam chętnie na Twój tor przyjadę :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 nie no, foty zacne, sprzęty ostro przerobione. Gdyby u nas było więcej torów, albo bliżej sam bym pośmigał :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 5 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) węgrzy jakoś bardziej przerabiają. Angole w swojej lidze mają spore obostrzenia regulaminowe. Wiem, że koła biorą chyba od małej TZRy, od GSa są troszkę za szerokie jak na takiego malucha. jeśli chodzi o przeróbki w silnikach - żadnych fajerwerków - wydech jest robiony na zamówienie, w niektóych silnikach jest inny tłok, korbowód i cylinder lekko przerabiany.Zawieszenie musi być seryjne. Rama, amorki, wszystko fabryka. Najwieksza ingerencja polega na drastycznym obniżeniu przednich amorków. Cała reszta to pryszcz. Tak że tylko ganiać, ganiać, ganiać a tutal macie link. To o gościu przy którym nasi stunterzy na spadlinowanych CeBeeRkach bledną. Buty mogą mu pastować i co najwyżej ręcznik podawać. pozdro251 Edytowane 5 Października 2007 przez saska251 Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Fajerwerków nie ma ale takie wyścigi kosztują, jednak myśle ze przerobienie MZ w stylu angielskim zamknie sie w 1500zł;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qunio Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) A oto to o czym mowa http://uk.youtube.com/watch?v=uJ0tiEgbFb4&...related&search= Kumkwat ja sobie nie wyobrażam żeby tego toru miało nie być :icon_question:Alleluja i do przodu - wszystko jest w głowie , sky is the limit i tak dalej Edytowane 5 Października 2007 przez qunio Cytuj SportJazda.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ścinacz Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Może spiknie się w kilka osób i zaczniemy jakieś zawody , bardzo chętnie bym się za to zabral mieszkam w Gostyniu mamy tor kartingowy(wynajęcie podobno ok 600zl za caly dzień) zakręty ogólnie bardzo ciasne :D ale będzie dużo frajdy jestem ZA !! osoby chtętne proszę wpisywac sie wtym wątku i w przyszlym roku wystartujemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pootietang Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 w Gostyniu mamy tor kartingowy(wynajęcie podobno ok 600zl za caly dzień) zakręty ogólnie bardzo ciasne :D !! a maja jakąś stronkę internetową ze zdjęciami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Plik z opisem przeróbek MZ od strony technicznej http://rapidshare.com/files/65505170/mztuning.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi