Adam Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Coooo? Nic kreatywności, tylko powtarzać :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Adam zadał dobre pytanie... Ta niespodzianka to "coś" czy "ktoś", bo to zmienia postać rzeczy :icon_mrgreen: Ktoś ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 A ta niespodzianka to "coś" czy "ktoś"? :icon_mrgreen: Bo nie wiem czy mam odwoływać moją obecność na imprezie w mojej małej ojczyznie :icon_mrgreen:no jaaaasne!! a dla mnie to nie chciał przyjechać!! zdrada!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 no jaaaasne!! a dla mnie to nie chciał przyjechać!! zdrada!! co nie, że prosiak ? Baa kawał świni i tylko mu sex w głowie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 W tej edycji sobie odpuściłem... mówię dam szansę Marcinowi SF i Adamowi :biggrin: Ale w przyszłej startuję :) nastepnej nie bedzie... mam tylko jedna siostre :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 nastepnej nie bedzie... mam tylko jedna siostre :banghead:No siostra jedna ale facetów może zmieniać co rok :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 No siostra jedna ale facetów może zmieniać co rok :banghead:Te zmiany facetow to juz pozostawiam Tobie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 No siostra jedna ale facetów może zmieniać co rok :icon_twisted:co ROK?!?!?!?! co tak rzadko?!?!?!?! toż to zupełnie bez sensu!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 No to co pare miesięcy :icon_twisted: Oj Asiek, Asiek :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 co ROK?!?!?!?! co tak rzadko?!?!?!?! toż to zupełnie bez sensu!!!!!Jak lokata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Jak lokata.Jak NOKIA chcialeś powiedzieć :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Jak NOKIA chcialeś powiedzieć :) buahahah, Klaudia ale Ty go katujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 (edytowane) Ja natomiast zgubiłem w sobotę portfel na ognisku. Jeżeli osoba, która wyciągnęła z niego 500zł była z grona motocyklistów to niech wie, że przez następny tydzień będę się modlił o to: 1. Aby jego partnerka zmarła na raka piersi2. Aby w wypadku na moto złamał kręgosłup i został warzywem do końca życia ....a za to, że je*nął nim w krzaki ze wszystkimi dokumentami, pomodlę się jeszcze o upośledzone umysłowo potomstwo. ABG po tym co napisałes chyba powinienes pójsc na konsultacje do jakiegos dobrego psychiatry Niestety nie było mi dane w tym roku bawic się z Wami na Borkach ale z tego co tu czytam - cos się zmieniło... szkoda,że na gorsze - kur... jakies kradzieże itp. TEGO w poprzednich latach nie było... :rolleyes: Cos mi się wydaje,że musiało tom bysc sporo przypadkowych osób... Edytowane 8 Października 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 A co z Listkiem bom nie w temacie?? M.K ze mnie nie róbcie ;) A Tobie Marcin bym kanapek nie przyniósł, nie dość, że przez okno to jeszcze cały we krwi bym wyszedl :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 9 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 A co z Listkiem bom nie w temacie?? trzeba było przyjechac na imprezę, to bys wiedział co z Listkiem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi