przemek3578 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Tomek K - no wielka szkoda:-( ale ogólnie z tego co widze trudno będzie się zorganizowac... no zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 (edytowane) Tomek, przyznam, że jestem rozczarowana..... :wink: właśnie zamknąłeś rozpoczęcie :crossy: Edytowane 18 Października 2007 przez Lisena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Już nie przesadzaj z tym avata :icon_razz: rem - no cóż mojej Żonce sie ostatnio troszke przytyło... ;) ale i tak ją kocham... :icon_eek: Rozumiem MARCIN,że piszesz się na to spotkanko? :lalag: No to już jest kilka osób chętnych. avatar niestety rozwala mnie mocno, jest jednym z 2 avatarów które zasłaniam ręką jak czytam posty :) co do imprezki ja się pisze na 100%, co do miejsca spotkania, ze względu na prawdopodobne zimno mozna zorganizować imprezkę w borkach w hotelu, a jak się w międzyczasie zrobi rozssądnie ciepło to można przecież zawsze zrobić ognicho, albo się na nie złożyć :) Spota znamy, dojazd znamy, okoliczne knajpki też nie będzie komplikacji jak z cesarką, że może nie wypalić jak temperatura spadnie do minusowej no i zewsząd blisko PS Tomek nic nie zamknął, IDEA Rozpoczęcia jest wieczna :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 (edytowane) Marcin SF- mądrze napisane :) Właściwie to w czym jest problem - ustalamy termin i wpisujemy się na liste. Miejsce już jest ustalone: BORKI a teraz proszę o wpisywanie się chętnych i propozycję kiedy!!! avatar niestety rozwala mnie mocno, jest jednym z 2 avatarów które zasłaniam ręką jak czytam posty :) co do imprezki ja się pisze na 100%, co do miejsca spotkania, ze względu na prawdopodobne zimno mozna zorganizować imprezkę w borkach w hotelu, a jak się w międzyczasie zrobi rozssądnie ciepło to można przecież zawsze zrobić ognicho, albo się na nie złożyć :) Spota znamy, dojazd znamy, okoliczne knajpki też nie będzie komplikacji jak z cesarką, że może nie wypalić jak temperatura spadnie do minusowej no i zewsząd bliskoPS Tomek nic nie zamknął, IDEA Rozpoczęcia jest wieczna :)Jeśli chodzi o zmianę avatora to obiecuję,że zmienie jak tylko znajdę coś gorszego :D Pozdr.WSTĘPNY TERMIN SPOTKANIA w BORKACH: 17/18-XI-2007 Edytowane 19 Października 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Wg stanu na dziś nie widzę przeszkód, jeżeli impreza będzie w ogrzewanych pomieszczeniach :bigrazz: .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Dzwoniłeś Przemek? Jeśli sie skończą moje ostatnie kłopoty to obiecuję sie pojawić, ale nic pewnego. Do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 jak Przemek nie zadzwoni, to ja zadzwonię w poniedziałek, zobaczymy jak z miejscami w ten weekend, jeżeli nie będzie problemu zakładamy listę społeczną :crossy: Igor, pomieszczenia hotelowe na pewno cieplutkie, koszt pokoju odrobinę wyższy, ale pewnie nie będzie tylu szlifowanych maszyn i rozwalonych sprzęgieł więc i tak + :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Jutro się zoriętuje co do ceny i miejscówek 17/18-XI Ok - co tu czekać do jutra -zaraz się zoriętuje. POKóJ 2osobowy: cena za dobę hotelową 102zł miejsca na 99% w tym terminie będą (jeśli będzie znana ilość osób to poprostu zrobimy rezerwacje) No to co? Chyba robimy listę: - Ja - Marcin SF - Igor - Adam (chyba) - Galar (mam nadzieje) - Maciek PO - mycha... - Andrzej Gwiazda (chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Rezerwujcie Sale kinową bo 17-ego jest Mecz Polska-Belgia :icon_rolleyes: Jak nie pojade na Mecz to może sie zjawie :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Dawajta, tylko ja chce duzo osob w pokoju zeby bylo tanio bo nie mam funduszów po zapłaceniu #(*@&%@$ haraczu za Zuzannę. Iiiiiii jeden pokoj z balkonem, zeby bylo gdzie ogni... eee girla postawić...no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Dawajta, tylko ja chce duzo osob w pokoju zeby bylo tanio bo nie mam funduszów po zapłaceniu #(*@&%@$ haraczu za Zuzannę. Iiiiiii jeden pokoj z balkonem, zeby bylo gdzie ogni... eee girla postawić...no Może dobrze by było założyć nowy temat Borki Reloaded, bo tutaj nikt nie zagląda :) prawie nikt ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Zakładaj. Tylko wstaw datę w temacie i może info, o co chodzi.pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Mogę wstepnie zapisać się na imprezę wraz z Gosią :icon_rolleyes: Przyjadę samochodem, sprawdzimy czy Almerą da się palić gumy :buttrock: PozdrawiamJanuszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Janusz, teraz w tej sprawie trzeba zaglądać tuBorki re....pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Dziękuję :icon_rolleyes: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi