mycha... Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Ja się chciałam na listę z własnej, nieprzymuszonej woli wpisać, a tu.... :) :wink: :) Normalnie lipa Panie... No co jest? Chęci brak czy siły opuściły?No gdzie ten Wasz entuzjazm? Sezonem letnim wszyscy wyeksploatowani? W sen zimowy już zapadacie czy jak? Niestety, z Wrocławia nikogo nie znam, tu w noclegach nie pomogę. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 (edytowane) Jak nic sie nie będzie działo do weekendu to działamy w cesarce. Rozpoczęcie sezonu być musi. ale już było powiedziane, że z cesarką będzie problem jak temperatura spadnie poniżej zera :] trza szukać głębiej, albo rezerwować borki w hotelu :clap: znaczy hotel w borkach Edytowane 12 Października 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 (edytowane) Na Borkach jest zawsze SUPER nawet w zimę!!! Jak dla mnie Borki czy Wrocław - to bez znaczenia oby się spotkac!!! (choc nie ukrywam,że do Borek mam z 30km:-) Pozdr. Edytowane 12 Października 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Halo,halo... co z tym tematem? Nikt już tu nie zagląda :eek: To co nie przywitamy ZIMY??? :icon_mrgreen: :flesje: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 No własnie. 2 dni mnie nie było i juz nie ma kto spamować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Adam może zapodaj jakis konkretny termin i miejsce - a my się do tego odniesiemy :biggrin: Myslę,że fajnie byłoby się spotkac jeszcze przed pierwszym śniegiem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Pozostawmy wybór miejsca (bo termin byl wstępnie podany)animatorowi tego tematu Tomkowi K.Przemek jak nie będzie chętnych (mnie Borki pasują) to zrobimyrozpoczęcie ? ( u mnie sezom trwa cały rok) w trójkęTy Adam i ja a może i Kamandir się przytoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 To szybciutko, u mnie dzisiaj pogoda jedwabista. A ze Strykowa wracałem dzisiaj stopem... Jezu... Ludzie to litości nie mają... Chyba z 15km przedreptałem zanim sie jakiś śmierdzący gość w astrze zatrzymał;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 To co BORKI? Adam i Galar - podajcie termin i robimy rozroczęcie i zakonczenie razem wzięte... czym prędzej TYM lepiej :icon_question: :banghead: :cool: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn39 Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 To gdzie i kiedy? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Oki. Jutro zadzwonie tu i tu i zrobimy jakiś spot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Ok Adam to czekamy na info. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 rónież czekam na info, przemek błagam zmień avatar bo mi się żygać chce :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 (edytowane) Już nie przesadzaj z tym avata :biggrin: rem - no cóż mojej Żonce sie ostatnio troszke przytyło... :) ale i tak ją kocham... ;) Rozumiem MARCIN,że piszesz się na to spotkanko? ;) No to już jest kilka osób chętnych. - Ja -Galar (z Beatą ) -Adam -Marcin - Paweł z Łodzi -mycha... i jeszcze kilka innych osób (kogo pominołem to proszę się wpisywac) Myśle,że Adam wkródce poda jakieś szczegóły. Edytowane 17 Października 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 18 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Najmocniej przepraszam, ale z przyczyn niezależnych ode mnie, muszę wypisać się z przedsięwzięcia.Tomek Kulik. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi