Adam Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 No ba... Toć szerokie slicki są lepsze w teren niż kostka:D A pier****liśmy sie w pizzeri na twoich oczach. Ja Bartka nawalałem po brzuchu, a on mnie po rękach :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 nie mam kostki tylko szosowo-terenowe ślepa pało ;)A z przodu mam prawie łysą :) A w pizzeri pamiętam tylko jak wpier*alałeś resztki po pizzy z dwóch stolików :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 No ba... Toć szerokie slicki są lepsze w teren niż kostka:D Już pewnie R6 Kazeta lepiej sobie radzi w terenie niż Dominator, a wiecie jaką Kazet ma teraz oponę ;) A pier****liśmy sie w pizzeri na twoich oczach. Ja Bartka nawalałem po brzuchu, a on mnie po rękach :]yyy za bardzo nie pamiętam, ale wiem, że na drugi dzień mi brzuch bolał to pewnie od tego :) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 A w pizzeri pamiętam tylko jak wpier*alałeś resztki po pizzy z dwóch stolików Nie resztki, tylko Twój kawałek pizzy, za który to TY zapłaciłaś moja droga :) Przynajmniej sie nażarłem :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 ja swoją część zjadłam :)wpier*oliłeś kawałek kogoś innego, jak nie widział ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 wpier*oliłeś kawałek kogoś innego, jak nie widział ;)Przecież przy tym byłem i na bank to był Twój kawałek, bo już nie mogłaś więcej zjeść :) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Kużwa,Janusz ma spalone sprzęgło,ja przez cały dzień wojowałem z brakiem iskry na dwóch garach,tylko Buła sie na nic nie skarżył,narazie.... :icon_mrgreen: .Ale to wszystko dlatego ,że mieszkaliśmy w domku,nokto zgadnie? NR TRZYNAŚCIE :biggrin: No i wszystko jasne :icon_mrgreen: Dlatego się spi w domu nr. 1 z Nowym011 :icon_razz: No, dlatego sie kupuje Hondy.... :icon_mrgreen: No a tak na powage powiem ,że AT sie spisała superr poprawnie.......... ale cuzzzzzzzzz przeciez to 16 letania honda:icon_razz: Ale nadgonić JoasieDH w trasie ciężko.............. Braweo Joasia poprawa ładna z 80 km/h w 2006 do 150 km/h w 2007 aż sie boje co będzie w 2010 :lalag: :icon_mrgreen: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Dlatego się spi w domu nr. 1 z Nowym011 :icon_mrgreen: Tylko za blisko Ciebie nie można być, bo później szukasz wódki w nie swoim domku :icon_mrgreen: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 No po*eb,, mi sie domki ........... Sory ,że wpadłem do waszego domku i z wqr.. darłem ryja ,że ktos mi gołde za*eb.. A okazało sie ,że to nie domek Klaudiusza bhuahubabhahahahah SORKIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) Jak to te młode dziewczęta teraz ładnie mówią... Pewnie dodaje im to z pięć lat! http://kominek.blox.pl/2006/05/WULGARYZMY.html Edytowane 25 Września 2007 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Nowy, co Honda to Honda, ale sprzęgło do MZ-ki byś załatwił, a do AT nikt nie miał :] ja swoją część zjadłam wpier*oliłeś kawałek kogoś innego, jak nie widział Tia :icon_mrgreen: Przyznaj się, że trzęsłaś portkami, że jak przytyjesz to Dominik wyżłopie o litr na setkę więcej... ..oleju :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 No po*eb,, mi sie domki ........... Sory ,że wpadłem do waszego domku i z wqr.. darłem ryja ,że ktos mi gołde za*eb.. A okazało sie ,że to nie domek Klaudiusza bhuahubabhahahahah SORKIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:Hehe, ale ja się nie gniewam :icon_razz: Było wesoło :icon_mrgreen: Tia :biggrin: Przyznaj się, że trzęsłaś portkami, że jak przytyjesz to Dominik wyżłopie o litr na setkę więcej... ..oleju :lalag:Adam przecież wiesz, że jej nie bierze oleju :icon_mrgreen: :icon_razz: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Adam przecież wiesz, że jej nie bierze oleju No ta... Sam pozbywa się go do wymiany :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 No ta... Sam pozbywa się go do wymiany :icon_mrgreen:Wymianę oleju robi tylko co 2500km :icon_mrgreen: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Dlatego się spi w domu nr. 1 z Nowym011 :lapad: No, dlatego sie kupuje Hondy.... ;) No a tak na powage powiem ,że AT sie spisała superr poprawnie.......... ale cuzzzzzzzzz przeciez to 16 letania honda:icon_razz: Ale nadgonić JoasieDH w trasie ciężko.............. Braweo Joasia poprawa ładna z 80 km/h w 2006 do 150 km/h w 2007 aż sie boje co będzie w 2010 :clap: ;) :) Nowy, mój niedoszły kolaborancie ! A nie zapomniałeś czegoś ? Miałeś mi w Borkach zakapować wyrocznię z EKG i co ? Zmyłeś się niepostrzeżenie, ino fota Twojej PUPY pozostała na pocieszenie. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi