Piotrek Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Ale wam to dobrze :-)Mam nadzieję, że na przyszłą edycję Borek się uda mnie załapać :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Melduję dwukrotny powrót z Borek.Sprzęt grający odstawiony do Mychy, Mamakis do domu, okaleczony Draguś do garażu.Dziekuję:- wszystkim, za mile spędzony czas,- poznanym forumowiczom, za sympatyczne i życzliwe przyjecie "nowych twarzy",- domkowi Nr 3 za miłą kompanię i sąsiedztwo,- Nowemu011 za przednia zabawę (no i .... za pokazanie dupy),- Zosi za porady w sprawie wyboru przyszłego moto,- sobie, za przeżycie gasnicy Drogowca.Gorące podziękowania dla Igora od Badinka za przekazane całusy oraz od Mamakisa za obietnicę zmiany upodobań kulinarnych z mięska piesków na grilowane koty. PS. Mamakis analizuje zebrane dane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 do krwi przyznaje się ja...niestety rano pocharatałem się i w związku z tym od razu można było poznać żem prawdziwie wolny... bo kulawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 KaZet zalatwil sobie inny transport, hehehe. Jak tam sie jechalo KaZet? Jak wrazenia? Generalnie OK, trochę za monotonnie, odpływałem z myślami a to raczej wskazane nie jest. Ale pyrkawka fajna i wygodna. Na gume dawał? Trochę ciężko z gazu, ale ze sprzęgła na gumę idzie jak szalona :wink:. Aaa i jeszcze jedno... użytkownicy Dragów --> uważajcie przy schodzeniu z gumy, strasznie łapie shimmy heheh :wink: :wink: Bieżnik Kazeta jest świetny. Marcin zrobił zdjęcia To taka ostatnia nowinka techniczna, lepiej odprowadza wodę itd, SPRÓBUJ :wink: :bigrazz: no i ja w końcu dotarłem z ABG ciezko się jechało bo w połowie drogi dogonił nas kacbyło zajebiście dzięki Wszystkim Proponuję zmianę na coś o większej pojemności, dajmy na to takiego Drag Stara 1100 a nie jakimś skuterkiem ganiasz hehehe :bigrazz: , kac mnie gonił gonił i dogonił dopiero jak zsiadłem :flesje: BTW tak mnie wszyscy chcieli poznać i ch... Nikt mnie jakoś nie przywitał, nie podał ręki hehhehe :D Tylko z Krystianem, Adasiem i Radkiem były niezłe jajca :D Jajca to dopiero mogą być jak rozbierzesz jutro R6 :banghead: Było kozacko, były też wzloty i upadki hehe HeJa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selvin Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Whiiiiiii Impreza superWrocilem o 16 caly i zdrowyCzekam na nastepne Dzieki za milo spedzony czas i do zobaczenia :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 ...Odnotowane straty: napierd...y łeb, zgubiona chustka i okulary p.słoneczne, pewnie gdzieś leżą pod domkiem nr 7 więc gdyby ktoś kiedyś... w sumie mało ważne :bigrazz:Browarny-okulary znalazł Browar. Są na razie u mnie na przechowaniu. Wrócą do właściciela przy najbliższej okazji :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 To taka ostatnia nowinka techniczna, lepiej odprowadza wodę itd, SPRÓBUJ :wink: :flesje: Mamy te same opony, więc może spróbuję :banghead: Dziękuję:- wszystkim, za mile spędzony czas,- poznanym forumowiczom, za sympatyczne i życzliwe przyjecie "nowych twarzy",- domkowi Nr 3 za miłą kompanię i sąsiedztwo, PS. Mamakis analizuje zebrane dane.Także dziękujemy :wink: Aha i dziękuje za chlebek :bigrazz: Poznamy później wyniki rozumiem?? :bigrazz: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiolaSzpila Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 (edytowane) Domki 19,20 i 21 meldują się w Łodzi:)Pozdrowienia dla Drogowca i żony,Adama,Bartka,Rofa i kolegi,który wczoraj przy NASZYM ognisku opowiadał nam kawały :banghead: Kotek znalazł się dziś tylko jeden...czyżby się coś stało?Pzdr Adam,klucz 24 pożyczył Ci mój mąż Wiesiek czyli Iron Rider:) Edytowane 23 Września 2007 przez WiolaSzpila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 (edytowane) Dotarłem i ja. Szczególne podziękowania dla ABG,Ekimma,Kazeta,Greeda i Bodzyna za fantastyczną atmosferę przy ogniskach - macie dowcip chłopaki :icon_mrgreen: oraz koledze od jajka i MZ-ciarzom za wytłumaczenie co to jest shimmy i dlaczego R1 nie jest dobrym pomysłem po Gilerze DNA :D (serio żal dupę ściskał,ale fun był na maxa :D) PS. Nagranie wrzucę w najbliższym czasie. Edytowane 23 Września 2007 przez rad3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amfm Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Dzięki wszystkim za towarzystwo i udzielonych rad kilka oraz w szcególności WrOnie I Marcinowi SF za przygarnięcie do domku. Sorrki za tak szybki wyjazd ale łeb mnie deko na....ł :icon_mrgreen: . Dobrze, że nie musiałem prowadzić :D Cytuj http://www.dywizjonpoludnie.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 FOTKI!! Spamerzy :icon_mrgreen: :D :D Komu tego bana obiecałem, bo zapomniałem spisywać :D :D :D?? Mnie na 7 dni 99% ostrzezenia i wspominales cos o D.Szymanskim ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 (edytowane) wspominales cos o D.Szymanskim :DTo miała być niespodzianka :icon_mrgreen: :D ABG wczoraj Adam (Mod) chciał się pochwalić przed rybsonem numerem z 10gr i butelką, ale coś mu nie chciało wyjść :D Edytowane 23 Września 2007 przez B@rtek Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Dzięki wszystkim za towarzystwo i udzielonych rad kilka oraz w szcególności WrOnie I Marcinowi SF za przygarnięcie do domku. Sorrki za tak szybki wyjazd ale łeb mnie deko na....ł :icon_mrgreen: . Dobrze, że nie musiałem prowadzić :Dno wlasnie widzialem ze zamiast spac to siedzisz nad herbatka...juz lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 ABG wczoraj Adam (Mod) chciał się pochwalić przed rybsonem numerem z 10gr i butelką, ale coś mu nie chciało wyjść Ciiii... to było specjalnie... 10 gr szkoda mi było stracić :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Ciiii... to było specjalnie... 10 gr szkoda mi było stracić :D Czy raczej 30gr za butelkę której nie będziesz mógł zdać?? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi