Skocz do zawartości

BORKI 2007, opisy, fotki, przepraszam i dziękuję.

MariuszJ
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Melduję dwukrotny powrót z Borek.

Sprzęt grający odstawiony do Mychy, Mamakis do domu, okaleczony Draguś do garażu.

Dziekuję:

- wszystkim, za mile spędzony czas,

- poznanym forumowiczom, za sympatyczne i życzliwe przyjecie "nowych twarzy",

- domkowi Nr 3 za miłą kompanię i sąsiedztwo,

- Nowemu011 za przednia zabawę (no i .... za pokazanie dupy),

- Zosi za porady w sprawie wyboru przyszłego moto,

- sobie, za przeżycie gasnicy Drogowca.

Gorące podziękowania dla Igora od Badinka za przekazane całusy oraz od Mamakisa za obietnicę zmiany upodobań kulinarnych z mięska piesków na grilowane koty.

PS. Mamakis analizuje zebrane dane.

Lime82 napisał:

KaZet zalatwil sobie inny transport, hehehe. Jak tam sie jechalo KaZet? Jak wrazenia?

Generalnie OK, trochę za monotonnie, odpływałem z myślami a to raczej wskazane nie jest. Ale pyrkawka fajna i wygodna.

Adam napisał:

Na gume dawał?

Trochę ciężko z gazu, ale ze sprzęgła na gumę idzie jak szalona :wink:. Aaa i jeszcze jedno... użytkownicy Dragów --> uważajcie przy schodzeniu z gumy, strasznie łapie shimmy heheh :wink: :wink:

B@rtek napisał:

Bieżnik Kazeta jest świetny. Marcin zrobił zdjęcia

To taka ostatnia nowinka techniczna, lepiej odprowadza wodę itd, SPRÓBUJ :wink: :bigrazz:

ekimm napisał:

no i ja w końcu dotarłem z ABG ciezko się jechało bo w połowie drogi dogonił nas kac

było zajebiście dzięki Wszystkim

Proponuję zmianę na coś o większej pojemności, dajmy na to takiego Drag Stara 1100 a nie jakimś skuterkiem ganiasz hehehe :bigrazz: , kac mnie gonił gonił i dogonił dopiero jak zsiadłem :flesje:

Greedo napisał:

BTW tak mnie wszyscy chcieli poznać i ch... Nikt mnie jakoś nie przywitał, nie podał ręki hehhehe :D Tylko z Krystianem, Adasiem i Radkiem były niezłe jajca :D

Jajca to dopiero mogą być jak rozbierzesz jutro R6 :banghead:

Było kozacko, były też wzloty i upadki hehe

HeJa

Browarny napisał:

...Odnotowane straty: napierd...y łeb, zgubiona chustka i okulary p.słoneczne, pewnie gdzieś leżą pod domkiem nr 7 więc gdyby ktoś kiedyś... w sumie mało ważne :bigrazz:

Browarny-okulary znalazł Browar. Są na razie u mnie na przechowaniu. Wrócą do właściciela przy najbliższej okazji :banghead:

KaZet napisał:

To taka ostatnia nowinka techniczna, lepiej odprowadza wodę itd, SPRÓBUJ :wink: :flesje:

Mamy te same opony, więc może spróbuję :banghead:

TATAKIS napisał:

Dziękuję:

- wszystkim, za mile spędzony czas,

- poznanym forumowiczom, za sympatyczne i życzliwe przyjecie "nowych twarzy",

- domkowi Nr 3 za miłą kompanię i sąsiedztwo,

PS. Mamakis analizuje zebrane dane.

Także dziękujemy :wink:

Aha i dziękuje za chlebek :bigrazz:

Poznamy później wyniki rozumiem?? :bigrazz:

Domki 19,20 i 21 meldują się w Łodzi:)

Pozdrowienia dla Drogowca i żony,Adama,Bartka,Rofa i kolegi,który wczoraj przy NASZYM ognisku opowiadał nam kawały :banghead:

Kotek znalazł się dziś tylko jeden...czyżby się coś stało?

Pzdr

Adam,klucz 24 pożyczył Ci mój mąż Wiesiek czyli Iron Rider:)

Edytowane przez WiolaSzpila

Dotarłem i ja. Szczególne podziękowania dla ABG,Ekimma,Kazeta,Greeda i Bodzyna za fantastyczną atmosferę przy ogniskach - macie dowcip chłopaki :icon_mrgreen: oraz koledze od jajka i MZ-ciarzom za wytłumaczenie co to jest shimmy i dlaczego R1 nie jest dobrym pomysłem po Gilerze DNA :D (serio żal dupę ściskał,ale fun był na maxa :D)

PS. Nagranie wrzucę w najbliższym czasie.

Edytowane przez rad3k

Dzięki wszystkim za towarzystwo i udzielonych rad kilka oraz w szcególności WrOnie I Marcinowi SF za przygarnięcie do domku. Sorrki za tak szybki wyjazd ale łeb mnie deko na....ł :icon_mrgreen: . Dobrze, że nie musiałem prowadzić :D

rybson13 napisał:

wspominales cos o D.Szymanskim :D

To miała być niespodzianka :icon_mrgreen: :D

ABG wczoraj Adam (Mod) chciał się pochwalić przed rybsonem numerem z 10gr i butelką, ale coś mu nie chciało wyjść :D

Edytowane przez B@rtek

amfm napisał:

Dzięki wszystkim za towarzystwo i udzielonych rad kilka oraz w szcególności WrOnie I Marcinowi SF za przygarnięcie do domku. Sorrki za tak szybki wyjazd ale łeb mnie deko na....ł :icon_mrgreen: . Dobrze, że nie musiałem prowadzić :D

no wlasnie widzialem ze zamiast spac to siedzisz nad herbatka...

juz lepiej?