robert11250 Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 WITAMChcialbym sie dowiedziec czym roznia sie kolory sprezyn w amorku glownym?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Twardością czyt. sztywnością! pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 to może coś podpwiedz jaki kolor jaka twarodość ja np mam zółtą i co z tego? Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 kolorem :D na sprężynie jest oznaczenie twardości, kolor nie ma nic do rzeczy Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert11250 Opublikowano 18 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 no to chlopaki wreszcie jak z tymi kolorami jest cos to oznacza czy nie?? ja osobiscie tez mam zolta ale tez mam drugi amorek ktorego nie uzywam bo jest zepsuty i ten drugi ma CZERWONA sprezyne..i np chcialbym te sprezyny zamienic..czy cos to mi da?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 kolor nic nie znaczy. Czy biala yzf jest mocniejsza od zoltej a moze od niebieskie?? Kolor ci pokazuje ze nie jest seryjna :PP a twardos trzeba po oznaczeniach znalesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 lepiej miec zolty/zloty zbiorniczek na gas niz sprezyne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 A zbiorniczki na gaz innego koloru sa gorsze ? Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 nie kumasz intrygi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 To bylo pytanie retoryczne :) Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) Na sprężynie powinno być wybite pod jaką wagę jest sprężyna. Ja mam np. różową sprężynę w YZ :bigrazz: Edytowane 18 Września 2007 przez djsolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Jeśli pomaluje sprężynę na inny kolor to zmieni się jej twardość? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 kolor nic nie znaczyZnaczy znaczy poczytaj w archiwum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Znaczy znaczy poczytaj w archiwum. tak?? mam 3 białe sprezyny, zółtą, czarna, czerwona i chyba niebieską, wiec niezależnie którą biała wybiore bedzie taka sama?? a jak założe np czerwoną to juz bedzie zupelnie inna niz te 3 białe? Może i kolor cos znaczy w pewnym sensie ale mozesz miec 5 niebieskich sprezyn i kazda innej sztywnosci, każdy amor ma wybite na sobie "numerki" które wg producenta sprezyny oznaczaja jej własciowsci, a producent moze w tym roku robic sprezyny X pod wage 60 kg rózowe, a 10 lat temu robił takie same fioletowe, wiec kolorem nie ma sie co sugerowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert11250 Opublikowano 19 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 aha czyli nie ma co zmieniac samej sprezyny...dziekuje za informacje..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi