peter Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 (edytowane) Jak dla mnie to stylistyka sportów idzie nie w tym kierunku co trzeba. Ten przod i wydech przypominaja mi chinczyka a nie budzącą respekt dyche :icon_exclaim: Edytowane 17 Października 2007 przez peter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lombardo Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Jeżeli się nie patrzy na wydech który wygląda jakby ktoś przykleił blaszane skrzypce,półkę na płyty CD z tyłu, ręcznie ciosane lusterka oraz super światełka odblaskowe na lagach to wygląda całkiem znośnie. :bigrazz: Niestety w porównaniu z wydaniem 2004 to jest tragedia. :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Jak dla mnie to stylistyka sportów idzie nie w tym kierunku co trzeba. Ten przod i wydech przypominaja mi chinczyka a nie budzącą respekt dyche :Ppierwszą rzeczą jaka robisz gdy kupisz taką lub podobną maszyne to wymiana układu wydechowego, dla mnie moze on byc wielkości beczki po oleju, i tak trafi na sciane lub na złom :) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 no nic, trzeba czekac do lutego/marca na jakąs demowke do testów, pojezdzic, poczekać do konca sezonu czy nie bedzei jakiegos zonka wieku dziecięcego i zakupic w 2009 jakas przecene z 2008. tak ze moja na sprzedaz jak cos :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Probike nie daje demowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartZX Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 :biggrin: Cytat z 01.04.2008 lub 01.04.2009: Czesc! Chce sobie kupic pierwszy motocykl i mysle o Kawasaki ZX-10R. Myslicie, ze to dobry pomsyl, bo przeciez ma kontrole trakcji, wiec jest chyba bezpieczniejszy? (...) Pozdrawiam,Szybki Lopez(...) - wycialem nawiazanie do Gixer'a K7 i jego "A,B,C" - bo Loopez tez sie nad tym bedzie zastanawial. :D Naprawde zastanawiam sie jak to bedzie z tymi "naglymi/celowymi" zmianami pozycji manetki gazu i jak na to bedzie reagowal IMS (ha! a co! trzeba juz zaczac uzywac tej full-pro terminologii) :icon_mrgreen: --ZetX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMALA Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 nie nie nie... a co do tlumikow to pewien hiszpanki mechanic gadal cos ze maja spelniac jakas role tyrbin czy cos...naprawde nie wiem ale tak czy siak na to dodac mocy motocyklowi tylko ze wtedy mowila i gsx ... widocznie reszta ruszyla za przywodca stada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 19 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 nie nie nie... a co do tlumikow to pewien hiszpanki mechanic gadal cos ze maja spelniac jakas role tyrbin czy cos...naprawde nie wiem ale tak czy siak na to dodac mocy motocyklowi tylko ze wtedy mowila i gsx ... widocznie reszta ruszyla za przywodca stada Buahahahahahahahaha :bigrazz: a Wy wszyscy wymieniacie te wydechy wsadzacie PC'ry, planujecie głowice, robicie wałki, a wystarczy zosatwić orygionalne TURBOTŁUMIKI i byście mieli tyle kucy ile jest w ulotkach :) :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 temat systemu kontroli trakcji został potwierdzony przez importera - pisemnie - co oznacza ze seryjnie ten motocykl bedzie w to wyposazony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Sama sylwetka motocykla jest ok, taka agresywna i sportowa-podoba mie sie. Ale Wydechy to totalne nieporozumienie! ich projektant cierpi chyba na zaawansowana wade wzroku. Podobnie jak w nowych gsxr, tez wydech to porażka i ewidentynie psuje linie motocykla. Poza tym nie mam zastrzezeń :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 21 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Ale Wydechy to totalne nieporozumienie! ich projektant cierpi chyba na zaawansowana wade wzroku. Podobnie jak w nowych gsxr, tez wydech to porażka i ewidentynie psuje linie motocykla. Poza tym nie mam zastrzezeń :icon_twisted: Jak już ktoś wcześniej słusznie zauważył, te wydechy wyglądają jak wyglądają ze względu na bardzo zaostrzone normy które muszą spełniać. Dlatego też IMO oceniając stylistykę nowych motocykli w ogóle nie powinno się patrzeć na tłumiki, gdyż i tak najprawdopodobniej skończą one na śmietniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 niepodoba sie wydech to sobie taki zamówcie ala startrek http://cgi.ebay.com/ebaymotors/SUZUKI-CUST...1QQcmdZViewItem:icon_mrgreen: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper_Aprilia Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Mi się stylistycznie bardzo podoba, poprostu kosmosNo może z wyjątkiem wydechu :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 188PS bez ram air a z 200PS, szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Ogólnie jest ok, podoba mi sie. Co prawda ja mam jedynie duże zastrzeżenia co do przodu - popatrzcie sobie i porównajcie ten motocykl z jakąś 125 i zobaczycie ogromne podobieństwa. Sprawia wrażenie delikatnego stworka, a nie litrowego potwora spod którego kipią konie mechaniczne. I jeśli Kawałsraki to tylko w jedynym słusznym kolorze - to znaczy w tym pieknym zielonym odcieniu, jak patrze na inne wyścigówki z tej firmy w kolorze czarnym to mi się słabo robi. Mają zarąbisty zielonkawy kolor, coś wspaniałego, oryginalny. A już niebieski to totalne nieporozumienie. A wydech i tak się chyba zmienia no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi