Browarny Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Po grzebaniu w necie i pooglądaniu różnych furek w zasadzie została jedna opcja: Nissan Micra 1,0 K11 czyli od 93 wzwyż.Pilnie kupię za małą kasę, rocznik obojętny. Może być uszkodzony, zasyfiony itd. stan ocenie sam. Jeżeli trafi się dobra okazja, w grę wchodzą rónież inne litrówki, przede wszystkim Corsa B i Polo. Fiesta raczej odpada. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziqz-tr Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Jeśli jeszcze nie kupiłeś to może Cię zainteresuje. Moja ciotka przymierza się do sprzedania swojej Micry. Rok 1999, czerwona trzydrzwiowa, 1,0 16V. Wymaga wkładu finansowego. Cena myślę, że będzie przystępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) Browarny-polecam 954 :icon_biggrin: czyli Citroena AX 1,0. Kupilem takiego niecaly rok temu w Niemcowni za 250 ojro, 95 rok z przebiegiem....46 tys km! Dzis ma prawie 20 tys km wiecej i poza filtrami,olejem i rozrzadem nic nie robilem! Jezdzi 160 km/h ,pali maksymalnie 6,5 litra benzynki, i sie nie psuje! Pomimo slabej opinii o Francuzach- ja zdecydowanie polecam. Edytowane 2 Października 2007 przez zajc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Browarny polecam Micre...male autko a z silnikiem 1,0 lata nieprawdopodobnie fajnie :( Moze ten link cos Ci pomoze...http://www.nissanklub.pl/forum/?sid=ffdcdf...5c8b2c86112ce09 Jest to oficjalne forum Nissana...tam czesto ludzie sprzedaja samochody swoje ktore sa w dobrym stanie :icon_biggrin: Oczywiscie mozesz sobie jeszcze poczytac o modelu ktory Cie interesuje! :D Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumkwat Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Rozważ jeszcze Suzuki Swift - dobre autko, starsze roczniki jeszcze japońskie, części tanie, spalanie - ok 5l/100km - czego chcieć więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Po grzebaniu w necie i pooglądaniu różnych furek w zasadzie została jedna opcja: Nissan Micra 1,0 K11 czyli od 93 wzwyż. No i slusznie :crossy: Ja wlasnie jutro odbieram swoja Micre 1,0 16 V 2002 z przebiegiem ............... 4000 mil :bigrazz: Rozmyslalem nad roznymi maluchami typu: Corsa, Clio, Fiesta, Micra i wlasnie trafila mi sie taka Micra.Wzielem tylko dlatego ze maly przebieg, ale opcja byla za Fordem.Tani, duzo czesci i ogolnie dostepny.Wybor jest duzy, wiec spokojnie mozesz cos wyczaic. :clap: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 5 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 W ubiegłym tygodniu zanabyłem wściekle czeroną Micrę K11 1,0 16V, stan idealny, oryginalny lakier, zero strzałów i korozji. Autko ma jedną wadę z której nie zdawałem sobie sprawy:pali w trasie duuużo więcej niż w mieście :icon_mrgreen: ale to chyba wina mojego nawyku nie schodzenia poniżej 120 kmh... Jeżdżę teraz naprzemiennie Mikrusem i Omegą więc czasem wychodzą zabawne sytuacje zwłaszcza przy parkowaniu :icon_mrgreen: Majkel, Ford odpadł u mnie w przedbiegach jako niewart uwagi... Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 widzalem mickre po wiekszej stluczce , nie wiele z niej zostalo.....blacha Micry przypomina ta od puszki piwa. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 a co powiecie o daihatsu charade, 1.0 w dizlu ??zastanawiam sie nad kupnem czegos malego i ekonomicznego, jezdze autem raczej okazyjnie prze , slyslyszalem opinie ze ten silniczek potrafi zadowolic sie 3-4 litrami oleju napedowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Mielismy taki samochodzik, co prawda pare lat temu, ale byl :buttrock:Bardzo spartanski, ale dobrze sie nim jezdzilo. Byl dosc twardy, silnik nie byl szczytem osiagniec technicznych, ani napewno osiagow, ale nie spalal prawie nic.No i mimo wieku, i duzegooo przebiegu cos nie chciala sie popsuc (az skasowal nas TIR). Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi