noise of death Opublikowano 16 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2004 czerwone jest szybsze :mrgreen: A czarne najszybsze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 16 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2004 czerwone jest szybsze :mrgreen: A czarne najszybsze ;)CZARNE !!! ;) Wiem, bo miałem i czerwony i czarny :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SARGON Opublikowano 17 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 czerwone jest szybsze :mrgreen: A czarne najszybsze ;)CZARNE !!! :) Wiem, bo miałem i czerwony i czarny :mrgreen: WSZYSTKIE CZARNE MOTO SA NAJSZYBSZE!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ;) ;) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michasiek Opublikowano 17 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 El Kriss pogratulować zawziętości ;) Jak będziesz miał jakiś aparat cyfrowy pod ręką, to zapodaj fotki motorku. W aktualnym stanie, albo po remoncie. Powodzenia ! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocco Opublikowano 29 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 Witam.Dawno mnie tu nie było,ale już jestem.Witam na początek pierwszym postem w tym roku.Pilnie szukam właścicieli FJR-ek 1300,lub namiarów na takich użytkowników.Dla ułatwienia kontaktu podam nr.tel.601-36-13-90 jak mi ktoś przyśle smsa to oddzwonie.Pozdrawiam.Rocco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cifer Opublikowano 30 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 Witam! Eskimos z pl.rec.motocykle takowa chyba posiada. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 No to byl motocykl z moich marzeń, i jeszcze nim pozostał!Choc wlasciwie teraz to nie jestem tego juz taki pewien! :lol: ;) Wiem ze pierwsze roczniki maja klopoty, dlatego lepiej kupować nowasze egzemplarze bez chorob wieku dzieciecego.Wejdz moze na www.motospart.net, tam kolega Szymek z Rzymu posiada takowy sprzecik wiec mozna wie wymieniac uwagami (byl nim zreszta na NordKapp). PozdrawiamDual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtalski Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Witam! Eskimos z pl.rec.motocykle takowa chyba posiada.FJR 1300 posiada Kryhu z pl.rec.motocykle, Eskimos jeździ FJ 1200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Ja też mam FJR-ke ;) , i już niedługo zacznie śmigać ;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL Kriss Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 Smigałem wczoraj swoją FJR-ką. Jest silna, wygodna i .... W sumie to za wcześnie na wypowiedź. Brakuje jeszcze szyby i tablicy rejestracyjnej. Zostało kilka dni, by doprowadzić sprawę do końca, czyli stać sie właścicielem w pełni skompletowanego wymarzonego motocykla. Alee te konie mechaniczne juz robią wrazenie. I jeden miły sygnał - po całej zimie, po remonciku i malowanku - odpaliła od pierwszego dotknięcia rozrusznika. I jest krwista wiśnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 tak z ciekawości zapytam: ile cię kosztowała - w sensie ceny zapłaconej w niemcowie, w stanie uszkodzonym? bo tak po prawdzie to cena cenie nierówna... jak zapewne wszem i wobec wiadomo :? Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simson51 Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Witam!Zbieram informacje o motocyklu Yamaha FJR 1300. Potrzebne sa bo chce sie coś dowiedziec o tym motorze poniewaz zastanawiam sie czy go kupic.Posze o dane techniczne, jakiegos rodzaju testy itp. Najlepiej linki do stron. Pozdro.P.S. Można takze wyrazic swoja opinie na temat motocykla. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 w zakręty trzeba go na sile kłaść :D na trasie super. rocznik kupić trzeba 2003 lub pózniejszy gdyż z poprzednimi podobno są problemy. co do silnika to ma pędzel jak diabli!!!!! :P co jeszcze chcesz wiedzieć ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simson51 Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Nie. Mam Suzuki GS 500E. Ten to taka okazja do kupienia! A jak by był fajny to bym moze kupił. Dzieki za stronke!!! [ [i:][b:]Dodano[/b:]: 1212.0606.Niedziela, 12 Czerwiec 2005 20:06:57 +0000Niedziela, 12 Czerwiec 2005 20:06:57 +0000[/i:] ][/size:]BYŁBYM ZOBOWIĄZANY ZA WSZELKIEGO RODZAJU INFORMACJE O TYM MOTOCYKLU NP. CO SIĘ PSUJE I JAK SIĘ JEŹDZI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Jeździ się super, zakręty trzeba poćwiczyć, ale jak sie nabierze wprawy to idzie jak burza. Na trasie spalanie ok 5,5- 6 litrów a w mieście zależy do dynamiki jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi