ernestZL Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 sluchajcie masakra normalnie :flesje: wczoraj zostawilem u brata w garazu moto na jedna noc i jak dzisiaj go odwiedzilem to mnie prawie z nog zwalilo! normalnie myszy mi wjeb..y mi polowe kanapy rekawice pas nerkowy i troche kasku! jestem zalamany:( wszystko przezyje ale kanapy nie moge normalnie!pytanie wiec gdzie obszywaja kanapy? jakis link moze? albo kogos z łódzkiego co prywatnie sie tym zajmuje! tak pieknie dzis ale nawet jazda mi humoru nie poprawia bo wiem ze pod dupa jest dziura wielkosci jablka! ile taki zabieg moze kosztowac- robil to ktos?z gory dzieki Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 poszukaj na forum, była mowa o obszywaniu kanapy. jest firma werson w wawie, ale droga. podobno jest jakiś niedrogi mistrz-moto-tapicer w rybniku; więcej nie pamiętam, a szukać za ciebie mi się nie chce :biggrin:jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bratek Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Siema,współcczuje strat. A tapicer to Mario-Moto Rybnik, masz namiary: [email protected] tel: 503 478 471. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 16 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 dzieki wielkie! ta firma z wawy naprawde droga:( wyslalem maila do tego goscia z Rybnika ze zdjeciem kanapy i opisalem mniej wiecej jak ja to widze i czekam na odpowiedz! czasu brak bo bym podjechal z nia i by bylo o wiele prosciej no ale coz!jeszcze raz dzieki za namiar Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz102 Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Chłopie poszukaj u siebie w okolicy tapicera samochodowego czy meblowego.Zapłacisz góra stówke i ci zrobi jak ta lala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 17 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 to nie jest takie proste Chlopie:)bylem u dwoch niby najlepszych i sie nie podejmuja a jak kumpel zrobil u takiego co tapczany obszywa to kanapa nadawala sie od razu do poprucia! to jest motocykl i ma to wygladac jak kanapa motocyklowa a nie jak tapczan.pozdro Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Nie chcę zakładać nowego tematu odnośnie kanapy, więc pozwolę sobie zadać pytanie w tym temacie: czy ktoś z Warszawy lub okolic przerabiał kanapę u tapicera z Rybnika, jeśli tak czy byłaby możliwość zobaczenia kanapy po przerobieniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 http://www.werson.waw.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi