Belgu Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 pracuje... poza tym ona taka krucha, ze przerazona by byla borkowa dzicza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 ...przerazona by byla borkowa dzicza :DDziczą!? To znaczy kim/czym :) ?Sugerujesz coś :D ?pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Dziczą!? To znaczy kim/czym :icon_twisted: ?Sugerujesz coś :icon_mrgreen: ?pzdrno coz... popatrz na swoj awatar :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 no coz... popatrz na swoj awatar :biggrin:Chyba podpadłeś :icon_twisted: .Niektóre kobiety lubią kudłatych :biggrin: . Zapytaj Ewę, oże ona też :icon_mrgreen: .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Ja kilka lat temu znalazlem poprzez http://www.gumtree.pl/(btw - szukaj w ofertach prywatnych i bron cie Boze nie dawaj kasy posrednikom za 'liste adresow'jak i za samo pokazanie mieszkania - nie ma tranzakcji = nie ma kasy!) Poza tym warszawska Oferta (poniedzialki, srody, piatki) - kupuj o 6.30 - 7.00 i od razu dzwon i umawiaj sie na ogledziny! Ja w swej naiwności kase dałem i ajakże, dostałem kilka adresów.....80% nieaktualnych.Aktualne były dwie:- garaż, który trzeba było samemu odgruzować (a szukałem kawalerki!!!)- łóżko u Pani z dzieckiem w kawalerce (no bo przecież szukałem kawalerki!!!)Pani kusiła (przez tel. na szczęście) że napewno sie dogadamy, bedzie miło, a dziecko przecież czasem można wywieść do babci!!!!!! :icon_mrgreen: :notworthy: Bosze!! Waldi, jak powyżej: kasa po transakcji!!!A przygody podczas poszukiwań sa niesamowite :icon_mrgreen: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 15 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Waldi... u mnie w robocie jest taka ladna kolezanka Ewa.Ma 27 lat, 150 cm ale bardzo zgrabna (instruktorka aerobiku).Ona tez szuka mieszkania to moze razem poszukacie? :crossy: 2 pokoje podzielic na pol to koszt zawsze nizszy :crossy:Jeden problem tylko bo podobno nie umie gotowac... Pokoj podzielic na 2 to mniejsze koszty. Nawet lozka mozna zsunac wtedy wiecej miejsca w pokoju bedzie :) btw. Wrona daj link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 btw. Wrona daj link grono.nethttp://grono.net/bulletin/index/ -> Nieruchomosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Belgu..................zapodaj Fotke koleżanki :biggrin: ...ale 150 cm?!?!?!...Waldi lubisz małe? :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoasiaDH Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 (edytowane) ...Waldi lubisz małe? :)Jak to siem mówiło??Nie kcem ale muszem?? lubić małe :biggrin: Walduś a tak na poważnie to może odkup sobie miejsce w akademiku, handel zawsze odchodził a na cały rok masz rewelacyjne towarzystwo i niemoc uczenia się :) Tam jest prawdziwe życie...Pozdrawiam,Joaśka Edytowane 15 Września 2007 przez JoasiaDH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Walduś a tak na poważnie to może odkup sobie miejsce w akademiku, handel zawsze odchodził a na cały rok masz rewelacyjne towarzystwo i niemoc uczenia się :) Tam jest prawdziwe życie...Pozdrawiam,JoaśkaMysle ze mozna nawet legalnie dostac. Ale to jest ryzyk fizyk bo trzeba pojsc na uczelnie powiedzmy w drugim tygodniu pazdziernika, okolo 10-go, i po prostu zobaczyc czy nie ma miejsc wolnych. Troche pozno Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 (edytowane) A co małe to złe?????????????Małe sa do kochania a duze do roboty --to stara prawda :) Edytowane 15 Września 2007 przez Xylena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 16 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 bede kombinowac. Dzisiaj bede w domu to wykonam pare telefonow. Mam nadzieje, ze cos sie znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Jeden problem tylko bo podobno nie umie gotowac... Ma 27 lat, 150 cm ale bardzo zgrabna (instruktorka aerobiku). Ale pewnie inne rzeczy umie ;) Nie samym chlebem..... :icon_twisted: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Belgu..................zapodaj Fotke koleżanki :) ale 150 cm?!?!?!Waldi lubisz małe? :)foty nie mam... moze z czasem jakas sie zrobi.ale panna naprawde fajna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 17 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 foty nie mam... moze z czasem jakas sie zrobi.ale panna naprawde fajna :) a znalazla juz mieszkania z izolatka dla mnie ? :) Bede mial mieszkanie ktore mnie zainteresuje to sie odezwe :) p.s Belgu nie zapomnij o fotce :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi