Bodzyn Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 jezeli sprzet jest w zajebistym stanie , to bedziesz musial za niego dobrze zaplacic, okazji jest bardzo malo , a 90% tych co sa to sa "okazje" (szczegolnie sprowadzane)kiedys wracajac z Poznania widzialem jak przewozono 2 moto na lawecie razem z samochodami, oba motocykle lezaly sobie przywiazane pasami :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
titto Opublikowano 14 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 muszę rzeczywiście na chłodno podejść do tematu, bo się wpakuje w jakiś kanał. Ale jak taka pogoda za oknem to jak tu myśleć o czyś innym :icon_mrgreen: Chyba muszę się napić :icon_mrgreen: titto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Titto, ty nie latasz przypadkiem z Ufim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
titto Opublikowano 15 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 (edytowane) UFI R1 :biggrin: zgadza się... Problem w tym ze aktualnie nie mam czym latać... titto Edytowane 15 Września 2007 przez titto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 (edytowane) Titto, przed chwila widzialem twojego sprzeta za oknem :biggrin:. Sorry za off-top Edytowane 15 Września 2007 przez Lime82 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
titto Opublikowano 19 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 hehe już nie mój :D ale miło że jest rozpoznawalny :biggrin: titto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baqu Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Według mnie 750ccm będzie lepszym rozwiązaniem...większa moc i coś miedzy 600cm a 1000ccm...a co do utraty wartości powiem tak...Osobiście znam osoby które mogą taki motocykl sprowadzić z USA nowy z salonu w skrzyni....Czemu o tym mówię? 1)Niższa cena (koło kilku tysięcy)2)Może sie trafić wyprzedaż roczników 2007 (cena będzie dużo niższa)3)Lub kupić rocznik 2008 i tak wyjdzie taniej pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
titto Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Osobiście znam osoby które mogą taki motocykl sprowadzić z USA nowy z salonu w skrzyni a możesz napisać coś więcej :icon_evil: zachorowałem na K6 750 :icon_evil: titto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 firma zajmujaca sie sprowadzaniem motocykli:http://moto-importer.eu/ nowy rocznik bladego kosztuje tam 43tys zł... wiec przebicie niezle...minusem takiego zakupu jest uboga siec serwisow ów firmy gdyz gwarancje daja swoja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baqu Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 a możesz napisać coś więcej :) zachorowałem na K6 750 :bigrazz: titto Jeżeli jestes pewny że chcesz nowego k7 to wiesz co napisz mi na gg:6220493 ja wtedy sie dowiem jakby to wygladalo kiedy by byl i za ile ze oplatami i transportem i wogole chyba ze mam tez inna propozycje...uzywanego k7 takze z usa ale jakby co pisz na gg to sie zgadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Według mnie 750ccm będzie lepszym rozwiązaniem...większa moc i coś miedzy 600cm a 1000ccm...a co do utraty wartości powiem tak...Osobiście znam osoby które mogą taki motocykl sprowadzić z USA nowy z salonu w skrzyni....Czemu o tym mówię? 1)Niższa cena (koło kilku tysięcy)2)Może sie trafić wyprzedaż roczników 2007 (cena będzie dużo niższa)3)Lub kupić rocznik 2008 i tak wyjdzie taniej pozdronie ma różnicy w cenie miedzy 750 a 1000 w pozesonowych czystkach w sumie za 9000$ i mniej masz wszystko(zx10r,k7(600-1300),r1)) no poza 1000rr(honda zawsze była do tyłu) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 tez choruje na 750 gsxr:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi