TUREK Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 A czy informacja, że motocykl będzie na Expo została potwierdzona? Bo w salonie Hondy mówią, że Bladego jeszcze w Polsce nie ma :banghead: i miejmy nadzieję, że nigdy nie będzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 i miejmy nadzieję, że nigdy nie będzie :crossy: ble, ble, ble :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 A moze okaze sie, ze nowa Fireblade wyglada na zywo o niebo lepiej niz na zdjeciach :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 A moze okaze sie, ze nowa Fireblade wyglada na zywo o niebo lepiej niz na zdjeciach bigrazz.gif chyba że, bo inaczej to marnie widzę sprzedaż tego modelu... Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uki80 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 no racja ze tych ostrych i drapieznych ksztaltow brakuje. to przeceirz sportowa maszyna i ma groznie wygladac a nie jak jakis gsxf :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Byłem na EXPO, dokładnie przymierzyłem się do nowego bladego i... Wymiary niczym nowoczesne sześćsetki (szkoda, że umieścili go na sztywnych stojakach przez co nie można było poczuć jego wagi). Ogólnie bardzo, baaardzo zwarta maszyna ale wygląd zdecydowanie za spokojny, pod tym zględem Honda musi coś zmienić w kolejnym modelu i basta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Byłem na EXPO, dokładnie przymierzyłem się do nowego bladego i... Wymiary niczym nowoczesne sześćsetki (szkoda, że umieścili go na sztywnych stojakach przez co nie można było poczuć jego wagi). Ogólnie bardzo, baaardzo zwarta maszyna ale wygląd zdecydowanie za spokojny, pod tym zględem Honda musi coś zmienić w kolejnym modelu i basta. Tak, co prawda na żywo wygląda trochę lepiej niż na zdjęciach to i tak mi się nie podoba. Może jednak będzie się sprzedawać bo nowe Kawasaki to również paskudztwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Z tego co wyczytać można w jednym z ostatnich WMC - waga zalanego - 199kg. Z tego co opisano: bardzo szybko zmienia kierunki, Honda ewidentnie sie postarała. Niestety nie widziałem tej bestii na żywca...służba narodowi, ale słyszałem że kolejka sie ogromna ustawiła i jakieś rozboje itp miały miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 (edytowane) Byłem na Expo, na Blejdzie posadziłem 4 litery i bardzo mi się moto podoba (chociaż początkowo jak zobaczyłem zdjęcia w prasie to jedyne słowo jakie przychodziło mi do głowy to ...bleee...) Ale na żywo wygląda o niebo lepiej i jak koledzy wyżej mówili .. niesamowicie zwarta, dobrze wykończona..stanowi naprawdę zwartą całość ...w przeciwieństwie do nowej ZX10 która wygląda jak posklejana z puzli nie do końca z tego samego pudełka...Jedynie dizajn wydechu mi się nie podoba...wstawić tam krótki tri oval Arrowa albo innej firmy i nic dodać nic ująć.... Już siedząc na nowym Bladym czuje się jego potencjał, zwrotność i jadowitość ... ech gdyby tak móc na torze poczuć jego możliwości... ech pomarzyć tylko.... Edytowane 8 Lutego 2008 przez cabaniero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Dzisiaj pojechałem do salonu,żeby się przekonać jak ta cbr wygląda w realu. No i muszę przyznać że na pierwszy rzut oka to tak średnio mi się podobała, ale po dłuższym przyjrzeniu się stwierdziłem, że jest ładna. Jest zwarta i jest mniejsza od poprzedniczki. Wygląda na bardzo poręczną. Po prostu na swój urok.. Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Po wizycie na EXPOi po ogladnieciu nowego Bladego czyje pewien niesmak. Efekt wizualny jest mizerny.Totalnie beznadziejny przód.Wolał bym poprzedniego Bladego '06 '07. TO samo jest jesli chodiz o ZX10 - kiszka maxymalna - przód to jak w 250. Wg mnie najładniejszy Litr na rok 2oo8 to R1 i 1098. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Na stronie MCN zamieszczono pierwszy test wszytskich tysiacow na sezon 2008 (1000RR , R1 , GSXR1000 i ZX10) Zgadnijcie kto wygral? ... jednomyslnie Nowy Fireblade 2008 wygral zarowno w tescie drogowym jak i na torze!!! W sumie 4 filmy, tor, droga, wypowiedzi testerow i na posumowanie przejazd onboard na fajerze dalem je na moja strone http://fireblade.pl/sc59_filmy.php ogolnie miejsca za caly test odpowienio zajeli: 1. Fireblade 2. R1 3. ZX10 4. GSXR 1000 Podniecaja sie za to nowa kawa zx10 podobno na torze jest super szybka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 :biggrin: Dobrze sie zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 :buttrock: Dobrze sie zapowiada. Wszystko pieknie łądnie ale nie zmienia to faktu, że wyglad mega QPA, a Kawa chyba ma zeza?? biedaczka... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Bo niektorzy kupujac motoyckl patrza na zalety praktyczne i techniczne a nie na wyglad i jak sie bedzie prezentowal przed Okraglakiem albo na Malcie , Magdo... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi