Igor Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Po ostatnim wyjściu nie wiem czy mnie żona bez Moto puści :DAlbo moto albo kaloryfer :) *. Twój wybór.pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Albo moto albo kaloryfer :) *. Twój wybór.pzdr Chyba będę musiał wpaść na to ognisko aby "rozpracować" problem kaloryfera. O ile Igor i Klaudiusz tam będą. Tak mnie intryguje, że chyba nie doczekam do Borek. :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 normalnie nam sie niezla ekipa szykuje!!!!!!już się boję że tym razem faktycznie może wina zabraknąć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Chyba będę musiał wpaść na to ognisko (..)O ile Igor i Klaudiusz tam będą. no jassssne.... bo my to juz nie wystarczamy....:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Wytłumaczcie dokładnie gdzie to miejsce, jeżeli bym sie nie wyrobił na 19:30 :) p.s. Nie łączyć pica i rozrabiania z moim narybkiem. p.s.2 Przedszzkola są ale działają do 17-ej :) p.s.3 Igor, kaloryfer zawsze mam przy sobie ................. na brzuchu, buhahahahahaha ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 no jassssne.... bo my to juz nie wystarczamy....:) To było w kwestii "kaloryfera", śliczny dinozaurku !. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Wytłumaczcie dokładnie gdzie to miejsce, jeżeli bym sie nie wyrobił na 19:30 :) moderator a szukac na forum mu sie nie chce ;Pmacie mapke:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...pic=75219&st=49 PS.droga tesco - delikatesy na mapce wyglada na dluga.. tak serio to jest to jedna przecznica.. ok 5 minut... czyli cos kolo 6 razy krocej niz spedzicie stojac w tesco w kolejce :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 normalnie nam sie niezla ekipa szykuje!!!!!!już się boję że tym razem faktycznie może wina zabraknąć :crossy: To ja z tej okazyji :) otworze butelczyne w jUKeju.Jak tylko dersu dotrze do portu przeznaczenia, wspolnie bedziemy opijac polskie klimaty :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 moderator a szukac na forum mu sie nie chce ;Pmacie mapke:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...pic=75219&st=49 O w mordeczke, Greedo, pożycz DRki :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 O w mordeczke, Greedo, pożycz DRki :)ok.. faktycznie.. troche mi reka drzala jak mapke rysowalem...ale jak ktos chce to moze isc po chodniku.. a nie obok jak mi sie narysowalo :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 No i gdzie sie wszyscy podzialiscie??? :notworthy: :notworthy: :notworthy: Bylem na miejscu przed 21:00 i nikogo nie znalazlem... Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Ognisko udane wrona zguba znalazła się należy się % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 No i gdzie sie wszyscy podzialiscie??? ;) ;) :( Bylem na miejscu przed 21:00 i nikogo nie znalazlem...bo nas straż miejska przegoniła i musieliśmy zmienic miejscówkę..... i widzisz. bo taka ta organizacja. po to zawsze podawałam numer telefonu w tematach, żeby w takich wypadkach mozna było dzwonić. a tutaj to calkowita amatorszczyzna ;) poza tym ognisko jak najbardziej udane ;) chyba jutro będe miała zakwasy brzuszka od śmiechu :icon_biggrin: a Klaudiusz oczywiście nie dotrał i przegrał flaszkę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 taaa.. kurdeee.. 'AAAAAAAAAAAAŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚKKKKKKKKKKAAA!!!'Ko nie byl ten nie rozumie..wpierw wzialem prysznic a potem dorwlem sie do kompa... a mialem taki misterny plan, aby w pierwszym poscie po ognisku napisac tylko... 'Klaudiusza nie było'. :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 (edytowane) Właśnie dotarłem do domu... ognisko super, aż żałuje, że nie byłem na poprzednich... W sumie nowa miejscówka nie była taka zła... tylko pewnie ci co nie dotarli, bo nie znaleźli, są innego zdania....;)Ja się pisze na następny raz... nawet w zimie :icon_biggrin: ;) ;) Edytowane 16 Września 2007 przez turtel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi