Adam M. Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 To jezeli rotor osadzony jest na klinie w koncowce walu to nie mozesz przestawic punktu zaplonu. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilek34 Opublikowano 10 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Ale cewki z impulsatorem osadzone są na "taterzyku" który ma" fasolki " pod śruby.Mam jeszcze jedno pytanie co do filtra powietrza,jest stożkowy a taki oryginalnie nie był.Czy tak może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyszunia1514 Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 zakładanie stożka do crossie to głupota ! kupę syfu przepuszcza i w ogóle ja bym zmienił na oryginalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Musisz w takim razie podjechac do warsztatu, ktory dysponuje lampa stroboskopowa i ustawic zaplon dynamicznie na znaki.To dopiero pozwoli uzyskac najlepsze osiagi silnika. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Jezeli sie na obroty nie moze wkrecac, to zle wyregulowany gaznik, lewe powietrze lub moze membramka do wymiany lub uszkodzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 witam! miałem to samo w skuterku suzuki kataa. nie chciał bardzo wchodzić na wyższe . rozpędzał się i rozpędzał ale jak już wskoczył na te wyższe to dostawał cakłiem fajnego kopytka . problemem był zajechany cylek i kompresja 3,5 atm( dziwne bo na takiej uż nie powinien jeździć ). tak wiec ..... sklepywww.motoroma.prv.plwww.sklep.mieloch.plwww.motorshop.plwww.megabet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 hej! mozna wiedziec gdzie kupiles tlok i pierscienie do aprilki? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilek34 Opublikowano 13 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Tłok zamawiałem w sklepie z częściami bo na necie nie mogłem znależć.Niewiem skąd oni to sprowdzili.Ale niedawno znalazłem sklep WWW.motor-land.pl mają wszystkie tłoki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi