przemek96 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Pogratulować :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 29 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Pogratulować :) Kurde, armatura + teren tego jeszcze nie grali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Cykoria gratuluję zakupu :) Sam mam chrapkę na crossa w przyszłości :] Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Ale zdajesz sobie sprawe że motocykl nieopity rdzewieje :flesje: Więc czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatsu Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Komu w teren temu czas - Honda CRF150F :crossy: ...na Nivę już nie starczy :wink: Widziałem Twojego motonga na żywo :clap: . Klamki to mu juz nie urwiesz i temat klapnął :wink: Tomuls prawdę rzeknął, więc czas gdzieś sprzęta opić :flesje: , jakby nie było są już dwa powody, a jak nieznam Tomulusa to mu za niedługo w garażu tez jakiaś terenówka zawita. Jak się zgadacie to grila u mnie rozniecić można a i lasy blisko więc pośmigać gdzie będzie. Może być 14 listopada. Jak śniegi nie zasypią to można się spotkać, temat do dogrania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cykoria Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 (edytowane) Niebojta się chłopaki, moja Kózka nie zardzewieje - zielona wróżka dobrze konserwuje :icon_mrgreen:. Gratulacje przyjmuję, ale jakby co, to kwiatków nie pijam :icon_razz: . Złośliwiec możesz przejechać się moją hondeczką:). A co do balonu, to przecież nie wszystko stracone... 14 listopada dobry dzień :icon_biggrin: . Edytowane 31 Października 2009 przez cykoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatsu Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Pogoda rozpieszcza. Wietrzenie gażników i przeganianie pająków z wydechów będzie możliwe. Chyba wytoczę ciękiego sprzęta w sobotę po południu a w niedzielę po błocie bo troche podeschnie na czymś bardziej to tego stosownym. Po ostatnim tarzaniu sie w błocie WS nie wyglądał na szczęśliwego. Mam nadzieję że reszta towarzystwa nie zapadła już w sen zimowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 No to sobie pośmigałem :icon_mrgreen: Moto w połowie rozebrane bez lusterek, pokrywki na silniku,tłumików ,ale ponad 50 kaemów udało się zrobić :bigrazz: Trochę mnie noga boli od pchania (2 moto dzisiaj pchałem) ale jest dobrze :lalag: Pozdrawiam tych co dzisiaj nie jeździli i tych co jeździli :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cykoria Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Tydzień nie jeździłam, ale jutro ruszam w teren :icon_biggrin: . Hip hip hura! Już się doczekać nie mogę. Mam nadzieję, że się nie nakopię jak ostatnio :biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Tydzień nie jeździłam, ale jutro ruszam w teren :icon_biggrin: . Hip hip hura! Już się doczekać nie mogę. Mam nadzieję, że się nie nakopię jak ostatnio :biggrin: . Szkoda że w teren bo wybrałbym się jutro do opola gdzieś na kawkę;p oczywiscie motorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatsu Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Teren był w sobotę. Dzisiaj road Wild Starem. Rozkosz z nieba, chyba na górze też są motocykliści wśród tych co kierują pogodą. I tak myślę że to nie koniec sezonu na drodze. Offroad oczywiście będzie cały rok, może jak glebe lekko przymrozi to nawet będzie łatwiej, nie wiem dopiero zaczynam w terenie. Czy ktoś może zapodać miejsca koło Opola do ćwiczeń w ternie no i gdzie strażnicy lesni spokojni, bo jakoś nie chcę się z nimi ścigać. Jedno już znam na Malinie koło Groszowic. A może coś koło Dąbrowy, Popielowa, Skorogoszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cykoria Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Właśnie z Maliny wróciłam:) Teren super miękki. Piach, błoto i śliskie liście... ale było fajnie :icon_biggrin: . Tylko przed głębokimi przepaściami stawałam i się "modliłam". Wszystko wychodzi jakoś intuicyjnie. Za tydzień chyba Winów. Szkoda że w teren bo wybrałbym się jutro do opola gdzieś na kawkę;p oczywiscie motorem. Też bym się na kawę wybrła ale jakoś nikt nie zaprasza :icon_twisted: . Zawsze mogę poczęstować kawą z termosu... do wiosny już tylko w terenie :icon_biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Witam Mam do Was prośbę, znacie człowieka który handluje tymi motocyklami :icon_question: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1620614 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1605480 Byłbym wdzięczny za wszelkie info, czy człowiek w miarę chociaż uczciwy i czy warto do niego jechac :icon_question: :notworthy: Pozdrawiam Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 (edytowane) Hej Cykoria, na kawe zawsze:)ale moge przyjechac komarem na geje??? W sensie zapraszam:) Edytowane 3 Grudnia 2009 przez granat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cykoria Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Hej Cykoria, na kawe zawsze:)ale moge przyjechac komarem na geje??? W sensie zapraszam:) Hi hi hi chyba już wystygła. wiem co to "kafej na bifeju", ale "geja/geje"...nie wiem czy powinnam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi