cykoria Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Jasne, że się nie kończy. Za tydzień wyścigi w terenie? Mam nadzieję, że Tomulus nie klnie na wycieczkę ze mną :icon_mrgreen: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatsu Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Jasne, że się nie kończy. Za tydzień wyścigi w terenie? Mam nadzieję, że Tomulus nie klnie na wycieczkę ze mną :icon_mrgreen: . Jak mu nie będziesz robić za "czarownice z czarnymi kotami w worku" to pewnie pojedzie :icon_mrgreen: . Swoją drogą ciekawe czy się "pochwali" walką na drodze. I tak jestescie mocni i jedyni na drodze :lalag: . Po waszym wyjeżdzie zaliczyłem jeszcze okoliczne lasy :crossy: . Wachy starczyło na powrót i będzie jeszcze na trochę. W przyszłą sobotę będzie 15 na plusie więc czas WS przewietrzyć. Znam fajne traski na północ od linii Odry. Więc by nie odstwać od was proponuję jeszcze raz śmignąć w tamte rejony :flesje: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Cykoria-pełen szacun:) :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cykoria Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Cykoria-pełen szacun:) :notworthy: eeee..., a za co? A co do jazdy w terenie to póki co "nici z życi". Cały poniedziałek przehulałam na Jaskółce, a wracałam już nocą - ręce mi przemarzły...o reszcie nie wspomnę. A byłam m.in. obejrzeć "moją" nivę. Właściciel był zdziwiony, że kobieta jest zainteresowana takim samochodem, dlaczego - nie wiem. Fantastyczne autko - podniesione, orurowane, z nowymi kółkami z japońca, odjechany wydech i prawie nienadżarte :icon_biggrin: . Pierwszy raz siedziałam za sterami takiego wozu. Jak dla mnie prowadzi się nietypowo, ale wszystko da się opanować ...prawie wszystko :icon_mrgreen:. Trochę przeraził mnie terenowy charakterek tej nivki. Pomyślałam, że może to zbyt ekstremalny pojazd - miał być uniwersalny :biggrin: . Przespałam się z tą myślą i śniło mi się, że jeżdżę tym autkiem, więc dzwonię do właściciela, a on, że leśnicy byli bardziej zdecydowani :icon_twisted: . Mówi się trudno i płynie się dalej. Jeszcze sobie coś "wygrzebię" :icon_biggrin: . No więc póki co, mogę chętnych przewieźć co najwyżej na gsie - radzę się doubezpieczyć lub lepiej wykupić polisę na życie i koniecznie okazać zaświadczenie od swej niewiasty o braku przeciwskazań :wink: :wink: :wink: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Witam Weekend zapowiada się gorący więc może jakieś wspólne loty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachoo Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 (edytowane) Witam wszystkich! Parę dni temu dołączyłem dumnie do grona opolskich motocyklistów. Mieszkam w Krośnicy i od lat motocykle były moim oczkiem w głowie, teraz mając w końcu możliwości zrealizowałem moje największe marzenie. Pozdrawiam Edytowane 21 Października 2009 przez Stachoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatsu Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Czy jeszcze są optymiści jeżdzący w październiku tego roku? Z Tomulusem Klamką pewnie się zdzwonimy. Ktoś jeszcze chce pośmigać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cykoria Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Od wczoraj mamy na opolszczyźnie off roadowego Wild Stara :flesje: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Macie jakieś fotki??Chciałbym to zobaczyć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatsu Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Macie jakieś fotki??Chciałbym to zobaczyć :) Jakaś jedna wyszła, ale szczegółów nie widać, generalnie użyłem węża z wodą by doprowadzić go do ładu. http://www.bikepics.com/members/wildstar16/ Cykornia o może dla Ciebie skrzyżujemy Ładę Nive z GS i wyjdzie terenowa trajka :crossy: , co Ty na to :flesje: ? Zima długa i można cos wyrzeźbić do wiosny :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 :clap: za odwagę takim sprzętem jeździć po bezdrożach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatsu Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 :clap: za odwagę takim sprzętem jeździć po bezdrożach Nie wiem czy to odwaga, czy mnie Klameczka wpóściła w kanał i asfalt sie skończył jak bralismy namiar na jej położenie :eek: . Ja wywaliłem glębę w środku najwiekszej kałuży, za mną ciągnął Tomulus na VL 1500 i nie wyglębił, widać bardziej kumaty w prowadzeniu ponad 300 kg żelastwa w bagiennym terenie :lalag: , teraz trenuję na TT-ce co by doświadczenia nabrać. Oglądałem twojego sprzęta na Bikerpics - jakaś nietypowa ta Virażka albo rocznik ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cykoria Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Zaraz, zaraz! - nikogo w nico nie wpuszczałam. Mówiłam, żem w terenie, a że dla Tatsu'owego WS "teren" to inny rodzaj asfaltu, taki pozamiejski, to się wpakowali po same... nawet nie wiem po same co, bo nie widziałam... a szkoda :biggrin:. A na zdjątku to nawet błotka nie widać :icon_razz: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Oglądałem twojego sprzęta na Bikerpics - jakaś nietypowa ta Virażka albo rocznik ciekawy. Rocznik 1982 , a nietypowo to ma lampę trochę niżej(mnie się bardziej podoba niż w oryginale,choć wolałbym okrągłą) :crossy: Aktualnie będę się brał za rozrusznik, więc nie pośmigam.A Wy tak kusicie :banghead: ,a pogoda wcale nie jest zła ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cykoria Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Komu w teren temu czas - Honda CRF150F :crossy: ...na Nivę już nie starczy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi