przemek96 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Jestem za ,a nawet przeciw :icon_razz: Nie no piszcie co jak gdzie i kiedy to być może podlece ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 No właśnie, gdzie? Też bym sie podłączył jeśli można bo ostatnio często bywam w tych stronach :crossy: Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Widze temat umarł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cykoria Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 To ja Was...skreślam :icon_razz: . Jadę jutro nad J.Tutawskie. Około 12:00 będę siedzieć przy tamie i popijać, to co będę ze sobą miała do popicia :flesje:. A jakby mnie tam nie było, to znaczy, że jestem w innym miejscu - w końcu się z nikim nie umawiałam, hej :icon_mrgreen: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 To ja Was...skreślam :icon_razz: . Jadę jutro nad J.Tutawskie. Około 12:00 będę siedzieć przy tamie i popijać, to co będę ze sobą miała do popicia :flesje:. A jakby mnie tam nie było, to znaczy, że jestem w innym miejscu - w końcu się z nikim nie umawiałam, hej :icon_mrgreen: . Cykoria a nie byłaś czasem w tamtym roku na zlocie w Inowrocławiu? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Chętnie bym pojeździł, jednak pogoda nie nastraja do wojaży :/ Szczególnie, ze moje opony się już na deszcz nie nadają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatsu Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 To ja Was...skreślam :icon_razz: . no to hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cykoria Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 (edytowane) To była prowokacja Tatsu:)...ale się nie udała:(. Byłam o 12:05 przy tamie na dużym jeziorku turawskim i popijałam samotnie herbatkę z termosu...a zabrałam ze sobą drugi kubeczek termiczny, jakby ktoś jednak podniósł rękawicę. Prawda, że dotarłam w deszczu, ale później śmigałam w słońcu. To co, ktoś rzuca jakieś wyzwanie na przyszłą niedzielę? Ma być pogoda...ale niezbyt atrakcyjna :icon_twisted: . Ja będę...tylko nie wiem gdzie :biggrin:. Do Dawida - nie byłam na żadnym zlocie. Moto mam od sierpnia, a w zeszłym roku jeszcze nie wiedziałam, że chcę na nim śmigać :icon_mrgreen: Edytowane 11 Października 2009 przez cykoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Też sie kręciłem po okolicy ale nikogo nie spotkałem, troche zmokłem. Przewietrzyłem Suzi ona to lubi :wink: herbate miałem w domu. Dopóki sie da trza jeździć :crossy: Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Byłam o 12:05 przy tamie na dużym jeziorku turawskim Aaaaa no widzisz... My byliśmy o 12:00. Nikogo nie było to pojechaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cykoria Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Aaaaa no widzisz... My byliśmy o 12:00. Nikogo nie było to pojechaliśmy. No wiecie co?! Chociaż kwadrans akademicki! Ale też prawda, żeśmy się nie umówili:(. A może byliśmy po dwóch stronach tamy... prawie jak wrogowie, po dwóch stronach barykady :wink: . Może z tych motospotkań jeszcze coś wyjdzie. ...ktoś mógłby się pokazać na nowym sprzęcie :icon_biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cykoria Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Nie ma pomysłów na jutro? Ja jadę na 101%...nawet w śniegu...tylko jeszcze nie wiem gdzie. Zastanowię się do rana :icon_biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatsu Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Nie ma pomysłów na jutro? Ja jadę na 101%...nawet w śniegu...tylko jeszcze nie wiem gdzie. Zastanowię się do rana :icon_biggrin: . Twarda jesteś :lalag: . Ja dzisiaj testowałem swoją TT-kę. Z rejestracją trochę zejdzie, więc publiczne drogi poza mną (dzisiaj napadły mnie misie i sprawdzały paiery). Dziwne uczucie kiedy nie boisz się dziwnych ludzi w puszkach tylko walczysz z uślizgami na trawie i krzaczorach. Ale taki urok dróg poza miejskich :cool: Jak tylko asfalt obeschnie to śmigam na WS, pewnie Tomulus dołączy ale zapytam z rana, bo a nóż zasnął snem sprawiedliwego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cykoria Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Kierunek Bory Stobrawskie, ale bez konkretów, bez pośpiechu, bez odgórnych wytycznych i planów jednodniowych. Miłej niedzieli i :crossy: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatsu Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 No i dojechali. Cykoria z Tomulusem byli u mnie :clap: . Przetestowaliśmy TT po lesie :crossy: . Generalnie fajny sprzęt do śmigania w niskich temperaturach. Kask musze tylko zmienić bo mi w Nolanie szyba paruje a bez szyby to zamykam oczy jak są gałęzie :icon_mrgreen: . Wprawdzie Skywalker (tak mu chyba bylo) w gwiezdnych wojnach walczył z zamkniętymi oczami, ja tam wolę widzeć trasę. A więc sezon sie nie zakończył, przynajmniej nie dla wszystkich :lalag: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi