tango Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Wybaczcie ze sie troche wcinam, ale to troche dotyczy tematu (posiadacze CBR laczcie sie): - wczoraj w nocy koledze skradziono CBR 1100 XX, wiecej info w watku: http://forum.motocyklistow.pl/Skradziono-H...00-t134074.html Wielkie dzieki za wszelkie info. Pozdrawiam Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monzie Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 tak się przywitam, bo też CBR:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guliwer Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Cześć Monika. Witam w gronie posiadaczy CBR. Lata ktoś dzisiaj lub w najbliższych dniach po mieście? Trochę się nie znam jeszcze na Warszawie i pewnie sam to bym się zgubił hehehe :) Może ktoś pokaże gdzie warto pojeździć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Chyba z tego warszawskiego nocnego terroru już nic nie zostało. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 bo mało co kto pisze. ja przeglądam codziennie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 To może dzisiaj wieczorkiem? Sobota, pogoda wygląda na ładną :flesje: Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 A chłopaki, jak Wy jeździcie? Robicie terror czy grzecznie? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Ja terroryzuje caly czas i cale zycie. :) Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guliwer Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Ja to wczoraj ... tzn. dzisiaj do 4:00 rano latałem takżę dzisiejszy wieczór odpuszczę już. Dopiero co wstałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Ja terroryzuje caly czas i cale zycie. :) To tak jak ja ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 A chłopaki, jak Wy jeździcie? Robicie terror czy grzecznie? Ze świateł do odciny aż krew z głowy do dupy spływa :biggrin: Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 podstawowa zasada terroru to zaj**ać do odciny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 16 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 No i już się coś ruszyło! :lalag: Żałuję, że stajnia jak na razie pusta ale... w pełni przygotowana na przyjęcie kolejnej cebry. Nawet nie wiecie jak wkurza mnie ta niemoc i tęsknota za moim ukochanym "WNT" :icon_evil: Jak tylko wrócę na ulice to kilka nocy z rzędu zarwę! :crossy: Chyba z tego warszawskiego nocnego terroru już nic nie zostało. Nawet tak nie myśl brachu! A chłopaki, jak Wy jeździcie? Robicie terror czy grzecznie? Co to za dyskryminacja? :wink: "WNT" to nie tylko chłopaki - patrz chociażby ostatni wpis monzie, którą serdecznie witam w naszym gronie! :clap: Pozdro nocni jeźdźcy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 ja tam nie wiem, ale terroryzuje co noc i jakos nikogo nie moge sie doprosic zeby tez skoczyl... ;) czasem tylko podjade pod maka i niepewnie spytam czy ktos lata... a rozne sa odpowiedzi... ;) Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funky Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 co prawda ja już nie cbr, ale chętnie dzisiaj polatam ;) ktoś chętny na 19? powiedzmy pod stodołą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi