Śliwa Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 hehe olo bo masz pewnie zajebiscie sportowy wydech i aby go wykorzystac, to musisz zmienic jeszcze uszczelke pod glowica i pare innych bajerow - ciesz sie ze nie jest u ciebie jak bylo u Loba Zapomniałeś jeszcze dodać splanowanej głowicy u pana Henia w warsztacie :biggrin: a sprawdzaliscie ile mielsicie kucy na stocku? Stocków nie hamowaliśmy, ale z tego co gadałem z Kędziorem to one mają ok. 98-99 KM - mój ma teraz coś ok. 108,50 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Patryk, Wrzucisz jakas probke na YouTube przykladowo? Wg. życzenia! (trochę słada jakość, bo nagrywane aparatem fotograficznym).http://pl.youtube.com/watch?v=4xso-zojWDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Wg. życzenia! (trochę słada jakość, bo nagrywane aparatem fotograficznym).http://pl.youtube.com/watch?v=4xso-zojWDI no stary :biggrin: muzyka dla moich uszu :clap: co za gang...... :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 no stary :clap: muzyka dla moich uszu :clap: co za gang...... :lalag: Dzięki :lalag: mi też się podoba, ale na żywca ten "koncert" jest nieporównywalny! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 (edytowane) Zapomniałeś jeszcze dodać splanowanej głowicy u pana Henia w warsztacie ;) Stocków nie hamowaliśmy, ale z tego co gadałem z Kędziorem to one mają ok. 98-99 KM - mój ma teraz coś ok. 108,50 KMjebnales sie o konia:) masz niecale 108 :wink:p.s. Bodzyniu gdzie ty widziales kompletne uklady beringera po 2klocki? bo chce tarcze kupic Edytowane 12 Września 2007 przez pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LENAR Opublikowano 9 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 no dobra, co do modelu wydechu jestem juz prawie pewny ale w mojej głowie zrodziły sie kolejne pytania i wątpliwości :icon_razz: otoz: seryjnie wydech w 1000RR jest wyposazony w zawor a'la exup, zakladając akcesoryjnego slip-ona trzeba go poprostu wywalic, co sie wtedy dzieje z charakterystyką silnika (nie wierze ze nic, po cos ta przepustnica w koncu jest), wiem ze zaraz sie podniosa głosy "stary po co ci dół i środek zakresu obrotów, sportem lata sie zawsze powyzej 10 000 obr/min" ale ja na tor narazie nie zagladam i właśnie ten dół i środek jest dla mnie ważny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 http://forum.motocyklistow.pl/WYDECH-SLIP-ON-t83391.html Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 no dobra, co do modelu wydechu jestem juz prawie pewny ale w mojej głowie zrodziły sie kolejne pytania i wątpliwości :D otoz: seryjnie wydech w 1000RR jest wyposazony w zawor a'la exup, zakladając akcesoryjnego slip-ona trzeba go poprostu wywalic, co sie wtedy dzieje z charakterystyką silnika (nie wierze ze nic, po cos ta przepustnica w koncu jest), wiem ze zaraz sie podniosa głosy "stary po co ci dół i środek zakresu obrotów, sportem lata sie zawsze powyzej 10 000 obr/min" ale ja na tor narazie nie zagladam i właśnie ten dół i środek jest dla mnie ważny Ja zmieniłem wydech,Exup odpiety - roznica ??? Hmm nie widze zadnej poza extra dzwiekiem. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LENAR Opublikowano 10 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Ja zmieniłem wydech,Exup odpiety - roznica ??? Hmm nie widze zadnej poza extra dzwiekiem.pzdr to super, bo myslałem ze taka operacja porządnie kastruje sprzeta "od dołu" obrotów, jestes druga osoba z 1000rr ktora mi mówi ze po zmianie koncowki osłabienie jest bardzo małe lub nawet prawie nie zauwazalne, to bardzo dobra wiadomosc :buttrock: Jaką koncówę do swojej wstawiłeś :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Ja wrzuciłem MICRON'a - not for road :icon_mrgreen: i jest git.No moze i jest jakaś zmiana ale naprawde malo odczuwalna.Zeby to tak naprawdz esprawzić to musiałbym zmienic znowiu na orginała i zobaczyć czy duzo lepiej,ale jakos mi sie nie chce bo z moto sie nic nie dzieje. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LENAR Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 No i doplynela do mnie ta wymarzona koncowka Akrap HEX i w sobote chcialbym sie zabrac za montaz. W zestawie sa dwie male tubki (biala i czarna) prawdopodobnie z jakas pasta, wie ktos jak i gdzie ich uzyc i czy w ogole konieczne jest uzywanie ich gdziekolwiek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Ten akra jest jakiś... Dupny... Yoshi jest zaje*isty ;) A ktoś wie ile kosztuje kompletny układ :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LENAR Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 (edytowane) Ten akra jest jakiś... Dupny... Yoshi jest zaje*isty :icon_exclaim: A ktoś wie ile kosztuje kompletny układ :D to poczytaj sobie forum http://www.1000rr.net/forums/forumdisplay.php?f=18 to zobaczysz na czym wiara lata w usa :icon_twisted: yoshka jest dupna i na pewno ustepuje jakoscia... :icon_mrgreen: :flesje: ponawiam pytanie: wie ktos o so chozi z tymi pastami ;) pozdro.lenar Edytowane 7 Marca 2008 przez LENAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 (edytowane) to poczytaj sobie forum http://www.1000rr.net/forums/forumdisplay.php?f=18 to zobaczysz na czym wiara lata w usa :icon_twisted: yoshka jest dupna i na pewno ustepuje jakoscia... :icon_exclaim: :icon_mrgreen: ponawiam pytanie: wie ktos o so chozi z tymi pastami :D pozdro.lenar A jak sprowadzałeś, to jaka jest różnica w cenie między nimi ;) Edytowane 7 Marca 2008 przez Patriko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LENAR Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 A jak sprowadzałeś, to jaka jest różnica w cenie między nimi :buttrock: ja swoja akrape kupilem jeszcze po starej cenie (Akrap podniosl ceny po nowym roku). Gdy kupowalem swojego slip-ona to byl on drozszy od yoshi RS-5 o okolo $130 (porownujemy puszki karbonowe), teraz po nowych cenach akrapy jest on drozszy od RS-5 o okolo $180 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi