Butryn Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Witam,Odnowilem kompletnie Jawe 250 z 58r. i nigdzie nie moge znalesc tloka. jest to ostatnia czesc jaka potrzebuje.Czy ktos z was jest w stanie mi pomoc? Praktycznie zaden sklep w polsce nie posiada tloka. Moze ktos z was moglby pomoc sie zarejestrowac na czeskim forum motocykli i tam napisac temat? Bede bardzo wdzieczny za pomoc. pzd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyborg78 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 skuterdebica ma w ofercie, podejrzewam ze mogliby sciagnac bo teraz nie maja u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butryn Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Witam,Odnowilem kompletnie Jawe 250 z 58r. i nigdzie nie moge znalesc tloka. jest to ostatnia czesc jaka potrzebuje.Czy ktos z was jest w stanie mi pomoc? Praktycznie zaden sklep w polsce nie posiada tloka. Moze ktos z was moglby pomoc sie zarejestrowac na czeskim forum motocykli i tam napisac temat? Bede bardzo wdzieczny za pomoc. pzd. No wlasnie problem w tym ze nie maja i nie moga dostac. Podobno czesi wstrzymali produkcje i nie wiadomo kiedy beda tloki ponownie robione. obdzwonilem juz pol polski. Czy ktos z was bedzie na bazarze moto weteran w Łodzi jutro???? Prosilbym o kontakt na PW; jesli by sie okazalo ze maja tloki to podeslal bym kogos z okolic lub blyskawicznie zrobil przelew dla tej osoby oczywiscie z wynagrodzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 NIe wiem czy pomoge ale moze almot posiada w swojej ofercie... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butryn Opublikowano 10 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 NIe wiem czy pomoge ale moze almot posiada w swojej ofercie... :) niestety ani skuter debica ani almot nie posiadaja... czy ktos jeszcze ma jakies pomysly gdzie moglbym dostac tlok? moze na czeskich stronach gdzies???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Fakt Jawa 175 to nie 250. Jak kiedys brałem tłok od CZ 350. A do 250 może podejdzie od Pannoni, MZ?? Nie jest to na 100% pewne ale warto sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butryn Opublikowano 10 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 jak chesz moge podac ci wymiary tłoka do MZ TS 250;]Warto zobaczyc. Jak mozesz to bede wdzieczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 zeby sie nie opisać najpierw sprawdxmy czy średnicowo bedzie pasował ... Nominał ma 69mm Sworzeń fi 18 wysokość całkowita 82mm odległosc denka od sworznia 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 A co to się stalo że żadem z Jawomaniaków sie nie odzywa?? Jest paru kolegów na tym fotum co ma Jawe 250 to i niech z łaski swojej wypowiedzą sie w tej kwestji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrolohead_69 Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 No racja z tłokami do Jawy jest problem. Jak szukałem to w skuterze nie było. I szukałem po sklepach internetowych ale tez nic. Miałem szczęście i w końcu znalazłem na allegro. Był o jeden wymiar naprawczy za duży, ale cóż lepszy trochę większy niż wcale. Więc myślę że w sytuacji zatrzymania produkcji w Czechach, pozostaje jak na razie przeglądać allegro i czekać, aż ktoś kto ma części się wystawi. Pozdrawiam Adam :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moonraker Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Zapytaj u p Ruszczyka http://www.impol.prv.pl/ , motto firmy brzmi: "Nic co czeskie nie jest nam obce" i faktycznie kiedyś kupiłem tam bezproblemowo uszczelniacze do przedniego zawieszenia do swojej "czesi" gdy w "Skutrze" napisali mi że "to jest już nie do zdobycia". Kupowałem u nich kilka razy i zawsze wszystko super, pełen profesjonalizm.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 A może tutaj http://kemot.pl/avo.php?kemotSESSID=efa358...26c9cab225d5318 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi