Belgu Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 ojejku... ale Wam sie temat rozwija...ech... a ja przez swojego seniora wioze drzewo do lasu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 to moze z braku laku dzis wskocze do 2oo?:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) daj znać o planach, jak nie będę leciał na ryj to się możemy wr0na przejechaćdo 2oo. Do 23:00 mam żonkę z głowy ;) aczkolwiek nie wiem czy mi się przypadkiem wcześniej jakieś wino w domu nie otworzy ;0 Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 ojejku... ale Wam sie temat rozwija...ech... a ja przez swojego seniora wioze drzewo do lasu ;) nie martw się :bigrazz: niektórzy chcieliby wozić ze sobą "drzewo" :cool: ale jak tak dalej bedzie, bo to już nie pierwsze takie stwierdzenie, o ile dobrze kojarzę, zmień nick na LEŚNICZY :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) to moze z braku laku dzis wskocze do 2oo?:> daj znać o planach, jak nie będę leciał na ryj to się możemy wr0na przejechaćdo 2oo. Do 23:00 mam żonkę z głowy :notworthy:aczkolwiek nie wiem czy mi się przypadkiem wcześniej jakieś wino w domu nie otworzy ;0 Hmm... Mariolka dzis zajeta do 22:00 to moze i ja wpadlbym do 2oo.Wrona i Marcin, kolo ktorej byscie tam byli?Tylko cos pogoda o kant dupy potluc... Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez Belgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Hmm... Mariolka dzis zajeta do 22:00 to moze i ja wpadlbym do 2oo.Wrona i Marcin, kolo ktorej byscie tam byli?Tylko cos pogoda o kant dupy potluc...przy tej pogodzie nie wiem czy wpadne..chce przeczyscic swiece i spuscic mieszanke z gaznikow... a jesli nadal bedzie mi gasla na niskich obrotach to przy mokrej jezdni uslizg mam jak w banku :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Dlatego ja dzisiaj chyba przyjade SKM :( . Pogoda raczej barowa niż motocyklowa, a dawno się nie alkoholizowałem :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Dlatego ja dzisiaj chyba przyjade SKM :flesje: . Pogoda raczej barowa niż motocyklowa, a dawno się nie alkoholizowałem :cool: dobrze gada :( dać mu :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 ...ale bezalkoholowego??!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 ...ale bezalkoholowego??!!! przecie nie bedzie się alkoholizował, bezalkoholowym :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 przecie nie bedzie się alkoholizował, bezalkoholowym :)Mimo różnych eksperymentów na tym polu takiej próby jeszcze nie podjąłem... i chyba nie będę podejmował :buttrock: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Przestalo padac wiec moge byc ok 20.00 w 2oo ale zmotoryzowany.Komunikacja nie bede jechac. Jak cos to Wrona daj cynk na kom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Przestalo padac wiec moge byc ok 20.00 w 2oo ale zmotoryzowany.Komunikacja nie bede jechac. Jak cos to Wrona daj cynk na kom. lece i ja na moto :icon_mrgreen: :P najwyżej zmoknę, z cukru nie jestem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 tylko nie uciekajcie za wcześnie! ja musze aukcję przypilnować i będę ok22. a chętnie bym zobaczyła forumowe mordki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Szkoda ze nie moge wpasc. Milej zabawy i do zobaczenia. Moze nastepnym razem bede mial wolne. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi