Aśka Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Oj przestań marudzić, dołącz sie!no way! ogłaszam casting na własny haremik :banghead: i koniec dyskusji, bo dostaniemy zaraz po bananie. teraz spokojnie i cichutko czekamy na zgłoszenia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Hej, czemu nikt z nami nie spamuje? :( Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 bo zraniles moje serce bydlaku!!!!! ;) :( :( :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Life is brutal :( Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 no dobra... jeszcze zobaczymy :( Asia... zgłaszam kandydaturę.... przecież nie możesz mieć mniejszego haremu od Greedo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 ok wr0na, to jesteś zaraz po mnie w jej haremiku. Zreszta Aska i tak jest juz w moim wiec nie wiem czy to coś zmienia :( Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milena Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Jako współmieszkaniec domku michała chciałbym w jego imieniu zaakceptować twoje zgłoszenie. Możesz liczyć na kulturalne i elokwentne towarzystwo na poziomie :( W takim razie jako nowa współmieszkanka domu michała - bardzo się cieszęA w temacie haremików - Asiu, popieram :( ! Ja zachaczę się z trzema facetami,;) na dodatek mogę liczyć na "kulturalne i elokwentne towarzystwo na poziomie" :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 hola! hola! ja w żadnym haremiku nie jestem! ja się swoimi zabawkami dzielić nie lubię, więc jakakolwiek konkurencja nie wchodzi w grę :( A w temacie haremików - Asiu, popieram :( ! Ja zachaczę się z trzema facetami,:( no ja mam w domku tylko dwu, ale za to całą kanapę dla siebie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milena Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 hola! hola! ja w żadnym haremiku nie jestem! ja się swoimi zabawkami dzielić nie lubię, więc jakakolwiek konkurencja nie wchodzi w grę :( no ja mam w domku tylko dwu, ale za to całą kanapę dla siebie :( Ja też nie planuję się niczym dzielić...nawet kanapą :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 hola! hola! ja w żadnym haremiku nie jestem! ja się swoimi zabawkami dzielić nie lubię, więc jakakolwiek konkurencja nie wchodzi w grę :( no ja mam w domku tylko dwu, ale za to całą kanapę dla siebie :( Nie licz Asiu, że ja bede z Marlewem spać :] Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Ja też nie planuję się niczym dzielić...nawet kanapą :(no tak, dywanik sie przyda, żeby w ten chłodny wrześniowy poranek, kiedy otworzysz już oczy i postanowisz wstać, nie musieć odrazu stawać na zimnej, twardej podłodze :( Gridosławie, pokój macie jeden, ale łóżka 2. nie narzekaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 no tak, dywanik sie przyda, żeby w ten chłodny wrześniowy poranek, kiedy otworzysz już oczy i postanowisz wstać, nie musieć odrazu stawać na zimnej, twardej podłodze :( Gridosławie, pokój macie jeden, ale łóżka 2. nie narzekaj! E tam łożko, a kto mnie przytuli, kołysanke zaśpiewa? No ja liczyłem że nie Marlew... Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 E tam łożko, a kto mnie przytuli, kołysanke zaśpiewa? No ja liczyłem że nie Marlew...kupię Ci termofor, a śpiewać i tak nie umiem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 kupię Ci termofor, a śpiewać i tak nie umiem :( Możesz pomruczeć mi do uszka. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 (edytowane) To kto jest u kogo w haremie, bo juz sie pogubilem :( Edytowane 30 Sierpnia 2007 przez Lime82 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi