KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Nie wiem o czym koledzy mówicie, ja miałem na myśli odcięcie dopływu paliwa w mojej maszynie :flesje: p.s. Janusz, ale weź jakąś konkretną linka bo ja troche waże :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 W takim razie, może stalową?Bo ja też trochę ważę, może i więcej od Ciebie Klaudio :flesje: Nie wiadomo, który będzie ciągnął którego, najlepiej żeby, to Rebel przekręcił silnik :biggrin: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 najlepiej żeby, to Rebel przekręcił silnik ;)..........ciągnąc nas obu :P Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Mam pomysła, udajmy na samym początku, że przekreciły się nam silniki, Rebel jako dobry forumowy kolega, będzie chciał nam pomóc, wtedy ja wyjmę dwie linki, które przytroczymy do jego Bandyty i pojedziemy do Borek za free :clap: Tylko ciiiiiicho by Rebel nie zwęszył mego podstępu :biggrin: P.S. Jeszcze w życiu, na tym froum, tak nie spamowałem jak dziś :lalag: PozdrawiamJanuszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 12 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Mam pomysła, udajmy na samym początku, że przekreciły się nam silniki, Rebel jako dobry forumowy kolega, będzie chciał nam pomóc, wtedy ja wyjmę dwie linki, które przytroczymy do jego Bandyty i pojedziemy do Borek za free :clap: Tylko ciiiiiicho by Rebel nie zwęszył mego podstępu :lalag: P.S. Jeszcze w życiu, na tym froum, tak nie spamowałem jak dziś :clap: PozdrawiamJanuszm hehehe no comments :lalag:taki temat :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 (edytowane) P.S. Jeszcze w życiu, na tym froum, tak nie spamowałem jak dziś :clap: PozdrawiamJanuszmJanusz, zdaje sie ze wlasnie straciles spamerska cnote :lalag:. Teraz i ty mozesz startowac w konkursie na partnera siostry Belga :biggrin: Edytowane 12 Września 2007 przez Lime82 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Janusz...................ty....................ty nie dobry ty :lalag: p.s. Pomysł można przedyskutować :clap: O Boże, jak ja spamuje :lalag: :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Tak z innej beczki, nikt z nas nie nawiązał do tematu "o dupie maryni",Zna ktoś tę Marynę? ................... Wybaczcie koniec dnia, trochę mam mózg dziś przemęczony :biggrin: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Janusz, ale to by bylo na temat. Tu piszemy nie na temat :bigrazz: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Hej, Duza prosba - bo nie chce mi sie za bardzo czytac wszystkich postow dotyczacych zlotu w Borkach - dajcie znac jaki, co i kiedy bo chetnie sie wybiore (jesli nie jest jeszcze za pozno, a ze nowy jestem to nie mialem wczesniej info). Chetnie zabiore sie z grupa ursynoska (Kabaty) - mam nadzieje ze bedziecie jechali jakos w piatek po poludniu tzn po pracy (kolo 18) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Mariani, to powinno pomoc jako miejsce "spotkania" proponuje stacje Shell na Al. Krakowskiej 15, a godzina to może koło 17.30 (piątek)poczekamy do 18.00 na wszystkich chętnych i ruszamy :notworthy:co wy na to? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Mariani, to powinno pomoc Dzieki wielkie - dobra godzina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 pewnie dołącze...właśnie dostałem 'zaproszenie' na piątek o 14 na odprawę przed kolejną delegacją :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) pewnie dołącze...właśnie dostałem 'zaproszenie' na piątek o 14 na odprawę przed kolejną delegacją :/ rozumiem, że w środę pijemy bo masz czwartek wolny ? Czy zaczeli Ci nadgodziny płacić :rolleyes: :icon_razz: Nie martw się, zajmę nam dobry domek, z dala od tych degeneratów z EKG ;) , żebyśmy mogli się grzeczniutko kłaść spać o 11:00 wieczorem :P :P :P Edytowane 18 Września 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 oficjalnie w czwartek wracam przed poludniem.. ale zobaczymy jak wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi