turtel Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 I prawidłowo, czasem lepiej nie wiedzieć za dużo :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milena Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 W czwartek?? czemu akurat w czwartek?? :(ten jeden dzień w tygodni kiedy mnie nie ma w Wawie... :banghead: nie ma sprawiedliwości na tym świecie ;) no nic - bawcie sie dobrze i wypijcie zdrowie nieobecnych :flesje: może załapię się na kolejne spotkanie - bo domyslam sie (i mam nadzieję) że to tylko początek serii :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 no to moze i ja się dotoczę :banghead: mam nadzieję, że wr0niasty pomoże mi odstawić moto do warsztatu, mimo, że pogoda nie jest obiecująca i było by super jak by na jutro był gotowy :] jak nie to pojadę takim stukającym :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 5 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 wstępnie się piszę, chyba że mnie nie chcecie :flesje: taaak , jak my Ciebie "nie-chcemy" :wink: :( biedna Asiulka :banghead: PS. Tak to wyglądalo w piątek oczami niewiasty?? No ja jestem przeciw.............................Nic mnie z NIM nie łączy ;) :flesje: No chyba, że wspólna pasja - MOTO :crossy: BTW trzeba mieć twardą dupe. Dopóki śnieg nie spadnie jest git :) PzdrKarola życie uczy, że czasem lepiej mieć twarde serce, a dupę mięką :clap: ale to oczywiście w innym kontekście.. PS. Zawsze piję zdrowie nieobecnych , i tych co niemogą :bigrazz: i do zobaczenia w 2oopozdro for all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 pewnie dolacze pozniej :)mam firmowy paintball po pracy, tak wiec pewnie nie bede na 2oo (to jak Asia.. pijemy?:>) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 No prosze, jaki odzew motorzystów. To ja "se" dojade moim czarnym szerszeniem... albo przyszpanuje DRem :icon_mrgreen: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 (edytowane) pewnie dolacze pozniej :icon_mrgreen:mam firmowy paintball po pracy, tak wiec pewnie nie bede na 2oo (to jak Asia.. pijemy?:>) moze się jakoś zgadamy, jak mnie żonka puści na dłużej to też bym był transportem nożnym, w drodze powrotnej zawsze w 2 się łatwiej na taryfę zrzucić PS. Zwłaszcza, że to ty jesteś ten co pracuje ;) PS2. Masz ochotę na przejażdżkę w błocie do motomotion dzisiaj? (...) wiem, nie odpowiadaj nawet. :icon_mrgreen: chlip chlip No prosze, jaki odzew motorzystów. To ja "se" dojade moim czarnym szerszeniem... albo przyszpanuje DRem :biggrin: Greedo, nie stałeś ty wczoraj na parkingu przy rosoła z kumplem, kumpel był na 4oo. Godzina 16:00 - 16:30. Rzucił mi się w oczy czarny gs400. Akurat leciałem na rowerku więc miałem okazję przeczytać napisy :eek: Edytowane 5 Września 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 (edytowane) moze się jakoś zgadamy, jak mnie żonka puści na dłużej to też bym był transportem nożnym, w drodze powrotnej zawsze w 2 się łatwiej na taryfę zrzucić PS. Zwłaszcza, że to ty jesteś ten co pracuje :biggrin: PS2. Masz ochotę na przejażdżkę w błocie do motomotion dzisiaj? (...) wiem, nie odpowiadaj nawet. :icon_mrgreen: chlip chlipGreedo, nie stałeś ty wczoraj na parkingu przy rosoła z kumplem, kumpel był na 4oo. Godzina 16:00 - 16:30. Rzucił mi się w oczy czarny gs400. Akurat leciałem na rowerku więc miałem okazję przeczytać napisy :icon_mrgreen: A stałem, bo Pan embe czyli Misiu mój kochany dowiózł mi waszke kiedy stałem na trasie siekierkowskiej srając w pory przed każdym tirem czy innym chu*em ze wsi który mijał mój motorek na pół metra. Co wieksze sk***ysyny jeszcze trąbiły, tak jakbym sobie tam stanął dla zabawy. No, ale to nie jest ich miasto od pokoleń, trzeba brać poprawkę na prymitywizm gminny Edytowane 5 Września 2007 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 A stałem, bo Pan embe czyli Misiu mój kochany dowiózł mi waszke kiedy stałem na trasie siekierkowskiej srając w pory przed każdym tirem czy innym chu*em ze wsi który mijał mój motorek na pół metra. Co wieksze sk***ysyny jeszcze trąbiły, tak jakbym sobie tam stanął dla zabawy. No, ale to nie jest ich miasto od pokoleń, trzeba brać poprawkę na prymitywizm gminnyNo wiesz, trzeba zepchnąć Motorek na pobocze, a jak nie ma to do najbliższej zatoczki :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 No wiesz, trzeba zepchnąć Motorek na pobocze, a jak nie ma to do najbliższej zatoczki :icon_mrgreen: No nie wiem czy pchałbyś pod prąd do najbliższej zatoczki, albo paręset do najbliższego zjazdu ryzykując życie. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 5 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Co wieksze sk***ysyny jeszcze trąbiły, tak jakbym sobie tam stanął dla zabawy. No, ale to nie jest ich miasto od pokoleń, trzeba brać poprawkę na prymitywizm gminny Greedo, ja też nie jestem Warszawiakiem z dziada , pradziada.... :biggrin: nawet z rodzica....Nie uogólniaj, bo gminne prymitywy wezmą poprawkę na Twój warsztat :wink: a s.k..syna i Krawata można znaleźć niejednego... pozdro i lej więcej paliwka, albo wolniej śmigaj :cool: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Greedo, ja też nie jestem Warszawiakiem z dziada , pradziada.... :wink: nawet z rodzica....Nie uogólniaj, bo gminne prymitywy wezmą poprawkę na Twój warsztat :icon_question: a s.k..syna i Krawata można znaleźć niejednego... pozdro i lej więcej paliwka, albo wolniej śmigaj :buttrock: :wink: Ale Ty zapewne nie zachowujesz się jak buc, a mój post odnosił się właśnie do tej glistowatej części kolektywu wiejskiego. Fakt, mogłem jechać wolniej, GS przy 135 spalił chyba sporo :D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 wydaje mi się , że Tomek się już wypowiedział w temacie "nie-spamerskim" o Borkach :biggrin: Tomek nie spamuj w niewłaściwym temacie :buttrock: :PIm nas więcej, tym poważniej będziemy wyglądać. A że meteo nas ostatnio nie rozpieszcza, to i cieplej będzie... :icon_question:No to fajnie :). Dzieki wam. Majeczka bedzie spala z nami :bigrazz:. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 nowy011 my będziemy mieli miejscówkę w domku, jesteśmy od piatku.Kawaleria ciężka czyli ja na Afri i Adam na XTZ750, jakby co to wal śmiało :P AAA dzieki jeszscze At do domku je wjeżdzałem a co w dodoatku dwie jakby postawić? w środkowym salonie :( hubauhbahubabahuba POważnie to bede raczej na cały dzień do wieczorka , jak dostane z domu ,,przepustke" No i jak mi wkońcu kobieta urodzi dziecko , bo przeca bede musiał gołde postawić... :icon_mrgreen: ( i kór..a sie nie napić :D ) Pozdrawiam,Mario, Czytacz-Geriatryk.jeszcze nie sprzedałes sprzeta ?> i powiem ci że słusznie .........w bardzo dobrym stanie masz i iiii nie sprzedawaj za 10 lat bedzie wart dwa razy tyle haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 No nie wiem czy pchałbyś pod prąd do najbliższej zatoczki, albo paręset do najbliższego zjazdu ryzykując życie.No wiesz, kiedyś pchałem pod prąd, obladowaną CBFke, po pięknej nowo otwartej A-2 (odcinek Stryków-Konin)................................za rozkazem Policji...................przy 30-stopniach ....................... w full ubiorze..............................jakieś 500-700 metrów :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi