Moto33 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Ja też stosowałem(lub zastosowałem bo tylko raz) młynek palcem. To jest np. dla mnie bardzo zrozumiałe i kojarzące sie z kogutem a kogut z policją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqruku Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Klepanie po kasku raczej bym odebrał jako : TY DEBILU JEDEN :bigrazz: :bigrazz: Pozostaje Młynek :flesje: :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas600 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Migniecie (kilkukrotne) dlugimi, cos w rodzaju "bijania powietrza"no i czasami, rownoczesnie daje po hamulcach....Nad mlynkiem sie zastanowie.... calkiem niezly pomysl... Tylko by byl czas i by to ktos zdazyl zobaczyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 A najlepszym sposobem jest takie napierdalanie, że Panowie mundurowi nie zdążą zareagować... Od siebie daję gwarancję na ten sposób :buttrock: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-r6 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Napisz cos wiecej na ten temat. Ja slyszalem, ze robia Ci sprawe w sadzie grodzkim i MASZ WIEDZIEC kto prowadzil twoj motocykl/samochod. A co jak na prawde nie wiesz? Rzeczywiscie daja mandat bez punktow? I za co? Za niepodanie danych? Jak nie podacie danych kierującego to mandat otrzymuje właściciel pojazdu (ten na kogo jest zarejestrowany) bo właściciel ma obowiązek wiedzieć co sie dzieje z jego pojazdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VARTAS Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Ja też stosuje " młynek ", a o klepaniu się w kask nie słyszałem wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Tak kierują do sądu tyle że z tego co wiem to sąd może nałożyć grzywnę w wysokości 200zł i tyle Niestety źle wiesz...Sąd przejmuje sprawę od miejskich kiedy oni nie mogą ustalić sprawcy w ciągu 1 miesiąca z powodów innych niż nawał "pracy". Jeśli właściciel nie zna sprawcy to dostaje mandat bez punktów w stosownej wysokości + koszty procesowe. Łącznie to może wyjść na pewno ponad 1500 pln. Wykręcanie się od odpowiedzialności raczej się nie opłaca bo oni nie odpuszczają żadnej sprawy. Dlaczego nie odpuszczają? Bo są rozliczani z każdej fotki. Nieuzasadnione odstąpienie od egzekucji = brałeś w łapę i za to odpowiesz. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wachu666 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Ja ostrzegam puszkarzy, jak czesto jezdilem na trasie Leszno-Poznan. Wiekszosc podnosila reke w podziekowaniu. Wszyscy uzytkownicy drog niezaleznie od ilosci kolek powinni sie w tej sprawie wspierac! Dzieki za informacje o tym, jak ostrzegac motocykle, bo jeszcze nie mialem takiej okazji i nigdy sie nad tym nie zastanawialem :icon_rolleyes: Wydaje mi sie, ze mlynek jest najlepszy. Zeby 'duch' w narodzie nie zginal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi