Piotr88 Opublikowano 8 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Cesc, jednak jak nad tym wszystkim mysle to macie racje, kupujac sciga prawie 20 letniego moge sie wpakowac w niezła kabane, lepiej kupic sprzet pokroju xj i miec swiety spokuj przez kilka lat. pozdrawiam, czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 widzisz, dobry wnioseka jak jeszcze trochę dorzucisz, to sprzedam ci moją xj-tkę ;>jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Pewnie zaraz mi się oberwie za tę propozycję, ale kup GS 500. Motocykl tani, wybór ogromny - za te pieniądze na pewno znajdziesz coś dobrego i będziesz śmigał, zamiast siedzieć w garażu. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nufry Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Jeśli chcesz coś w owiewce to polecam GPZ 500, jeśli naked to GS, dobre nie drogie dwu cylindrowe motocykle, a GPZ naprawdę potrafi zaskoczyć mocą... ja swoją GPZ kupiłem z Holandii, 92 rok, jak wiadomo ma swoje lata, drobne poprawki lakiernicze ktore robię sam, wymiana simmeringów, olej, płyn w chłodnicy, zawory, gaźniki, zostawiam to na wiosnę bo teraz i tak już zimno, narazie przejechałem 300 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgree Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 stare zapuszczone scigi sobie odpusc. dobra alternatywa :crossy: gs500 w owiewce 5star, fajnie wyglada, dobrze jezdzi, a jezeli chodzi o szpanowanie, byle lajzy beda gadac ze to scigacz :) dobrym rozwiazaniem sa tez te xj, maja moc, proste konstrukcyjnie, i wieksza szansa ze byly lagodniej traktowane przez te 20 lat niz fzry itp kolejnym plusem jest to ze sa chlodzone woda xj i gs, mniej gratow ktore moga sie popsuc... 3 lata temu mialem podobny problem a trafil mi sie cbx i nienarzekam, spalanie od 5 w gore a i poganiac po miescie ze scigami mozna :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 kolejnym plusem jest to ze sa chlodzone woda xj i gs, mniej gratow ktore moga sie popsuc...Chyba miales na mysli ze sa chlodzone powietrzem :icon_razz:. Rzeczywiscie jedna rzecz mniej ktora moze sie popsuc :crossy: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Chyba miales na mysli ze sa chlodzone powietrzem :). Rzeczywiscie jedna rzecz mniej ktora moze sie popsuc :biggrin:A może Dgree miał na myśli deszczówkę? :P Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi