Pompka Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Gośka, nie przesadzaj (a tak przy okazji to dopiero po przeczytaniu tego topicu skumałem co to za dziwną wiadomość dostałem ;) ). Na "ruskach" śiwat motocyklowy się nie kończy i jak zaczniesz jeździć to docenisz "japonię" :lalag: Trzymam kciuki za egzamin. P.S. Ale jak byś kupiła sobie "tajfuna" czy inny chiński pomiot to sprawa wygladała by inaczej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhotaxx Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 (edytowane) Aha... Terefere... To ty jej jeszcze nie znasz... Jej tatko już kupił japońca - cytat "Tato, ale ja już mam motocykl"... (tzn K-750...) I tatuś jeździ sam tym wynalazkiem japońskim co córeczce kupił... ;) Edytowane 2 Września 2007 przez Rhotaxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 No tak, tyle Goska przeciez na serio jeszcze nie jezdzi, jak zacznie to spojrzenie moze sie jej troche zmienic.Ja jezdze starym motocyklem na codzien i mimo ze jego osiagi sa o wiele lepsze niz jakiegokolwiek ruska, to w normalnym ruchu, albo na autostradzie jest o wiele trudniej niz najstarsza japonia.Poza tym doprowadzenie go do stanu codziennej uzywalnosci wymaga sporo codziennego grzebania, co po pewnym czasie moze stac sie uciazliwe.Specjalnie gdy nagle trzeba cos zalatwic, czyli wsiasc i pojechac a tu okazuje sie ze przed tem trzeba troche pogrzebac :( Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek20 BSA A65 Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Honda CBF250 jest produkcji brazylijskiej i jakością przypomina chińskie "motocykle".Nie ma przepisów mówiących o konkretnym modelu maszyny egzaminacyjnej. Zdaje się na tym, co wygrało "przetarg" - wsjo. Tomku jeżeli jest tak jak mówisz to miałem złe informacje (rodzaj moto w WORDZIE) ale to czy CBF robią w Brazylii czy w Bangladeszu nie zmienia faktu że HONDA jest JAPOŃSKĄ firmą:biggrin: na takowym sprzęcie nie jeździłem o jakości wykonania sie nie wypowiadam. (co prawda marka powinna zobowiązywać ale każdy wie jak jest) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Pytanie do Goski: Czy moge sie rowniez podlczyc pod temat? Z racji ze juz od dluzszego czasu domowie w dziale weterany/klasyki i nie nie ma sensu zakladac drugiego tematu dotyczacego prawka :bigrazz: Bo dzis wlasnie zapisalem sie na kurs prawa jazdy kat. A+B i w miare mozliwosci chce sie dzielic rowniez swoimi refleksjami dotyczcymi kursu :bigrazz: .. Juz w srode pierwsze jazdy :icon_twisted: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Hej i jak prawko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 6 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 (edytowane) dobrze- ze wzgledow pogodowych moto odpada jak na razie :( -pierwsza sprawa- egzamin rowniez bede miec na smiesznej chinskiej popierdziawce :) -zdajesz na tym, na czym sie uczyles. (to samo tyczy sie auta) -natomiast druga- wyjechalabym juz na miasto 4 wrzesnia- a tu kupa.. deszcz.. a dzien wczesniej sloneczko i 20stopni. Piotrku- pewnie, ze nic nie mam przeciwko :smile: Goska Edytowane 6 Września 2007 przez wild Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 U mnie tez fajno :( Jak narazie pierwsza jazda autem, jestem zadowolony i szczerze az chce mi sie jezdzic, kiedy to zazwyczaj wcale mnie nie ciagnelo do puszki :smile: Dzis bylem i zapisalem sie na nastepna jazde, sobota 11:00 :wink: Motocykl narazie odpada, jakis kursant rozwalil MZ :) I dobrze sie sklada, sa w trakcie kupna nowego motocykla do nauki jazdy, wiec bede smiagl na japonni, prawdopodobnie Suzuki Gn 250 :lalag: Pozdrawiam PS: Goska damy rade :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 A ja znowu zlałem na C+E a własciwie deszcz mnie zlał bo lało jak sk...syn i nic nie było widac:-( a na B to robiłem na WSK125 , to była jazda wiatr we włosach, muchy w oczach i ten demon predkosci..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 hehe granat chyba na A :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 granat jest twardy. Z wueski samochód zrobił. :twisted: Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 dementuje pogłoske wueska dalej jest chłopakiem i ma sie dobrze:PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Hahahaha, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek.m10 Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 WitamJa ze swojego kursu na A pamiętam tylko pijącego instruktora z mechaniorem ;) i wsk-e którą sam musiałem naprawiać żeby pośmigać HEHEH :evil: No ale w zamian miałem z 20 godzin darmowej jazdy :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 16 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 o 16 na plac- 6h dopiero! szkola i pogoda mnieograniczaja masakrycznie :icon_question: mam cicha nadzieje, ze jeszcze w tym roku zrobie na A egzamin. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi