mick Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Siema, Jeśli ktoś się wybiera: Mam kilka pokojów hotelowych (tuż obok toru), wejściówek na trybuny i VIP Village passów - zabawa nie jest tania, ale jeśli ktoś się wybiera, to na własną rękę żadnej z tych atrakcji sobie nie załatwi (bo wszystko już dawno wyprzedane!), więc mogę pomóc. pozdro, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kons6 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 jakis szacunek kosztow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Pokoje 120 - 95 Euro za noc (jeśli zostaniesz trzy noce to 95, jeśli tylko dwie to 120). Wejściówki VIP Village kosztują około 500Euro za weekend (to znaczy sobota/niedziela), ale może uda się zejść trochę z ceny - nie wiem, bo to nie ja sprzedaje. Dodatkowo busik z transportem hotel-tor :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 No i po Misano... Stoner pierwszy, za nim 2x Suzuki, a co sie stalo z Rossim i Haydenem- nie ogladalem wyscigu, a Rossi byl na 2 po kwalifikacjach a Niky 3-ci...czyzby znow opony?Pozdr. Janek Klekotek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIAS1989 Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 No i po Misano... Stoner pierwszy, za nim 2x Suzuki, a co sie stalo z Rossim i Haydenem- nie ogladalem wyscigu, a Rossi byl na 2 po kwalifikacjach a Niky 3-ci...czyzby znow opony?Pozdr. Janek Klekotek 748 S.Yamaha Rossiego odmówiła posłuszeństwa, a Hayden wyjechał na pobocze na drugim zakrecie (omijał leżącego Pedrose i jeszcze kogos) i po powrocie na tor był 15, czy 16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Dzieks, znaczy znowoż Forza Ducati :icon_twisted: Dobrze ze chociaz w Moto Gp do przodu, bo w Superbikach , od czasu ucietego palca cos Ballistic stracil forme- i chyba nawet nie bedzie Troya na podium:-(((.Janek Klekotek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Yamaha Rossiego odmówiła posłuszeństwa, a Hayden wyjechał na pobocze na drugim zakrecie (omijał leżącego Pedrose i jeszcze kogos) i po powrocie na tor był 15, czy 16. Hayden omijał De Punet`a, który wywiózł z toru Pedrose. Przez ich glebę Hayden i Roberts wjechali w żwir i potem gonili reszte. Hayden ostatecznie 13ty. Szkoda mi go cholernie, bo startował z pierwszego rzędu i przez taką głupotę znów skończył daleko.Podobnie jak na Laguna Seca miał pecha ;/ A Stoner w tym sezonie niekwestionowany mistrz. Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Umarł król, niech żyje król ... Jeśli w zeszłym sezonie Rossi miał pecha, to w tym dostaje po prostu mega baty od Stonera ... Ciężko mi się z tym pogodzić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi