mycha... Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 A ja się gdzieś na Was przyczaję... :icon_razz: i dołączę w biegu w okolicy Nadarzyna, Wólki Kosowskiej lub Radziejowic - zależy skąd będę startować.Grupa wyjeżdżająca o 18.00 najbardziej mi czasowo pasuje, tylko nie wiem czy za Wami zdążę...Mam tylko cichą nadzieję, że ekip nie pomylę :P.Do zobaczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Zakładm ,że dogonisz mnie po drodze... ja raczej lajcik tak moim tempem ( mam nadzieje) 120-140 na maxa.. no i jakies jedzonko po drodze :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 A ja się gdzieś na Was przyczaję... :icon_razz: i dołączę w biegu w okolicy Nadarzyna, Wólki Kosowskiej lub Radziejowic - zależy skąd będę startować.Ja mam podobny plan... dołączyć w Nadarzynie, tylko jeszcze nie wiem czy grupa ok. 11 czy 16-17, prędkości tak do 150, ale mogę wolniej :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 He he he ale cie przypiliło :icon_razz: Kto jedzie z nowym? Ja polece z Nowym, ktoś jeszcze na poranne piwko i 3 obiady dziennie ? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Ja polece z Nowym, ktoś jeszcze na poranne piwko i 3 obiady dziennie ? :biggrin:Kusząca propozycja :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Klaudio - chcę Ci zwrócić uwagę, jako Moderatorowi, że Belgu nie odpowiedział na pytanie Greedo. Belgu nie przestrzega podstawowych zasad kulturalnej wymiany zdań. Załatwisz to, czy mam kliknąć "RAPORT" ??? * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) Prot, lubie Cie coraz bardziej ;) ee greedowi nie odjedzie ... myślę ;) Dziękuję, dziękuję, ja wiem że choćbym jechał 40 na godzine to nie odjedzie :P Edytowane 18 Września 2007 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 ależ z Was spamerzy okropni..... :flesje: a ja nie wiem jeszcze kiedy a ni nawet z kim jadę :biggrin: ale najważniejsze, że znalazłam już transport dla piwa i farelki :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 ależ z Was spamerzy okropni..... :flesje: a ja nie wiem jeszcze kiedy a ni nawet z kim jadę :biggrin: ale najważniejsze, że znalazłam już transport dla piwa i farelki :flesje: hehehehe ad. 1 bez komentarza :wink: ad 2. rozumiem , że nie możesz się zdecydować z kim i czym? :lalag: :wink: Prot, lubie Cie coraz bardziej :DDziękuję, dziękuję, ja wiem że choćbym jechał 40 na godzine to nie odjedzie :D a czym lecisz??? DR-ką czy GS-em??? :) nie zapomnij zatankować ;) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 hehehehe ad. 1 bez komentarza :flesje: ja nie rozumiem o co Tobie chodzi :biggrin: i wiesz... podróżować trzeba z klasą, ale przede wszystkim wygodnie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 ja nie rozumiem o co Tobie chodzi :lalag: i wiesz... podróżować trzeba z klasą, ale przede wszystkim wygodnie :) no co Ty, Aśka??? Na bal jedziesz??? :flesje: ......heh chyba "balet" :flesje: juści bedziem tańcować :biggrin: jiihaa :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Co tam Asiu sypną ci się transport no niewieże tylu kawalerów wokół ciebie i nikt jeszcze nic nie zaproponował chyba są tylko mocni w gębie ? Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 ja nie rozumiem o co Tobie chodzi :biggrin: i wiesz... podróżować trzeba z klasą, ale przede wszystkim wygodnie ;) jak byś mogła wyruszyć w piątek o 9:30 tak by na 10:00 10:15 być w Jankach to moja wygodna kanapa Bandyty jest wolna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Klaudio - chcę Ci zwrócić uwagę, jako Moderatorowi, że Belgu nie odpowiedział na pytanie Greedo. Belgu nie przestrzega podstawowych zasad kulturalnej wymiany zdań. Załatwisz to, czy mam kliknąć "RAPORT" ??? *Sprawa została załatwiona na PW ..................... narazie :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 jak byś mogła wyruszyć w piątek o 9:30 tak by na 10:00 10:15 być w Jankach to moja wygodna kanapa Bandyty jest wolna :biggrin:...powiedz jeszcze ze z checia jej pozyczysz kask zony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi