Limo Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Ja śmigam z Kabat, po drodze zgarniamy wr0nę z nowoursynowskiej, można się jeszcze zgadać z Tatakisem o ile jedzie, na pewno jakaś ekipa się znajdzie :D Jak wejdziesz w temat Warszawa, dzień wcześniej w sobotę jest ognisko, gdzie na pewno będziemy, (bez :cool: ) Można wtedy dogadać detale http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...2entry1019262Ja tez jade z Kabat. Na ognisku pewnie sie pojawie, w koncu :icon_razz:, wiec wtedy zrobimy ustawke. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Marcin, Mariani, Lime - wchodzę ! Będę śmigał z KENa, jak wypłoszycie z gniazda Wr0nę to możemy jechać wszyscy razem. Chyba warto dołączyć do innych na Bemowie (choć całą WAW trza przejechać) i lecieć do DD razem całą paczką. Gdzie się umawiamy i o której ? Może jeszcze porwiemy po drodze Belga ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Hej, Mi rowniez bylo bardzo milo i mysle ze to nie ostatnie nasze spotkanie zarowno w zaplotku jaki w wszelkich innych okolicznosciach. Inicjatywa zeby poleciec razem jest jak najbardziej porzadana. Mozemy umowic sie na KENie przy stacji Kabaty w strone Centrum (tam jest taka zatoczka w ktorej spokojnie mozna zaparkowac 2oo). Dajcie znac tylko o ktorej - 9.30?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 9:30 będzie ok. Na Bemowie spotkanie zaczyna się o 10 ale wyjazd będzie o 11. Będzie czas pogadać poznać się z innymi ludźmi i pooglądać maszyny :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiq Opublikowano 11 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Dokładnie tak. Zjeżdżamy się na Bemowo w godz. 10:00 - 11:00. To zawsze najdłuższa godzina dla mnie, gdyż zawsze jestem w stresie ile osób się pojawi :-) Tym razem planuję zabrać mój poprzedni motocykl, który na szczęście został w rodzinie, żeby było więcej motocykli do jazdy :-) A teraz wszyscy trzymamy mocno kciuki za pogodę :-) Niestety wredne baby z Wydziału Środowiska uważają, że jazda po pobliskim parku zagraża życiu i bezpieczeństwu innych, więc możemy mieć mały problem. Ale nie poddajemy się :-) Walczymy dalej :-)Zresztą, do tej pory jakoś sobie radziliśmy, więc i tym razem damy radę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Może jeszcze porwiemy po drodze Belga ?Mozemy gdzies po drodze sie umowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 ustailmy szczegóły w sobotę ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 09:30 metro Kabaty pasuje.Gydyście się "zaklincze ognia" umówili inaczej, dajcie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Będę. Pzdr ;) :flesje: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Czy ktoś będzie jechał z Białołęki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Oki super bede na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Wygląda na to że udało się załatwić, że będziem mogli jeździć po parku... jutro jadę odebrać pozwolenie (jak będę miał je w ręku to jeszcze potwierdzę). W związku z tym mam ogłoszenia duszpasterskie:- NIE PAŁOWAĆ ! Wiem że jak siedzący za wami dzieciak prosi żeby szybciej jechać to trudno się powstrzymać, ale postarajcie się, bo sami wiecie co.- jeśli macie jakieś małe kaski to zabierzcie proszę, to się dzieciakom pozakłada coby wyglądały rasowo. i chyba będzie trzeba się ciepło ubrać :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 - NIE PAŁOWAĆ ! Eeeeee, to ja nie przyjeżdżam... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Byłoby super !Ale skąd takie małe kaski ? Może ktoś ma chody w jakimś sklepie i dałoby się kilka wypożyczyć ?Może by chciał zasponsorować albo za niewielkie pieniądze, to chyba da się parę groszy znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 POWIEDZCIE CO ZABIERAMY DLA DZIECIAKÓW?? JAKIEŚ SŁODYCZE?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi