Florek Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Jak by się zebrała jaka ekipa to ja bym chętnie pojechał, tylko żeby nie było zimno tak jak wczoraj, bo to nie będzie przyjemność, tylko katorga. Jak byś mógł dać więcej info na temat imprezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiq Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 (edytowane) Ja to tylko obawiam się jednej rzeczy.W sobotę i niedzielę, na które planujemy nasze imprezy jest motobazar w Wawie. I to wzbudza we mnie obawę, że niestety niektórzy wybiorą bazar niż dzieciaki :biggrin: Zróbmy wszystko, żeby tak nie było :cool: p.s. kto weźmie ze sobą grilla? :flesje: Edytowane 30 Sierpnia 2007 przez Nadiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 eeejj.. a co za problem skoczyc na bajzel duzo wczesniej, lub duzo pozniej? :)jak bedzie zrobiona umowiona ustawka to sadze ze wiekszosc osob potrafi jakos rozsadnie gospodarowac swoim czasem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Ja to tylko obawiam się jednej rzeczy.W sobotę i niedzielę, na które planujemy nasze imprezy jest motobazar w Wawie. I to wzbudza we mnie obawę, że niestety niektórzy wybiorą bazar niż dzieciaki :) Zróbmy wszystko, żeby tak nie było :biggrin:p.s. kto weźmie ze sobą grilla? :biggrin: W niedziele o ile pogoda dopisze (czytaj: bedzie sucho) to oczywiscie jestem.W sobote na motobajzel napewno sie wybiore a czy do Lublina zawitam tego nie wiemale raczej nie. Niestety mam 2 kobity w domu, ktore strasznie marudza jak znikamwiec pol weekendu musze im poswiecic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lui Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 (edytowane) Ja rowniez chetnie zrobie przyjemnosc dzieciakom i bede o 10 czekal na bemowie na reszte ekipy:) Edytowane 30 Sierpnia 2007 przez Lui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Sobota Bajzel, niedziela DD , tak chyba będzie OK :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 buehehe, 16 mam rocznicę ślubu ;] muszę zmolestować małżonkę, żebyśmy się wyrwali. Co do bajzlu w Wawie można przecież w sobotę wyskoczyć :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiq Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Ja właśnie bardzo liczę na to, że wyskoczycie na bajzel w sobotę, a w niedzielę w licznym składzie udamy się do dzieciaków :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 buehehe, 16 mam rocznicę ślubu ;] muszę zmolestować małżonkę, żebyśmy się wyrwali. Co do bajzlu w Wawie można przecież w sobotę wyskoczyć :(To jakas imprezka czy co? :)A w ramach przentu na rocznice kup malzonce na bajzlu jakis motorkowy prezent :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 no planuje planuje, kupię jej gmole do naszego/jej motocykla ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kembi Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Jak by się zebrała jaka ekipa to ja bym chętnie pojechał, tylko żeby nie było zimno tak jak wczoraj, bo to nie będzie przyjemność, tylko katorga. Jak byś mógł dać więcej info na temat imprezy. Powiedz co tylko chcesz wiedzieć a udzielę Ci wszelkiego info :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Nadiq, podaj ile jest małych dzieciaków w wieku tak do 10-12 lat.Mam ze nowych 30 T-shirts z logo mojej firmy, która zmieniła nazwe i nie wiadomo teraz co z tym zrobic.Dzieciakom się przydadzą (i chyba spodobają bo są z samolocikiem). Dla starszych też coś z reklamówek wykobinuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiq Opublikowano 3 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Nadiq, podaj ile jest małych dzieciaków w wieku tak do 10-12 lat.Mam ze nowych 30 T-shirts z logo mojej firmy, która zmieniła nazwe i nie wiadomo teraz co z tym zrobic.Dzieciakom się przydadzą (i chyba spodobają bo są z samolocikiem). Dla starszych też coś z reklamówek wykobinuję. Żebym to ja wiedziała ile tych dzieciaków tam jest. To co chwilę się zmienia, bo ostatnio np. pojawili się uchodźcy, o których nie wiedziałam.Obstawiam, że w DD mieszka ok. 50 dzieciaków. Drodzy Moi! Plan jest taki, jak zorganizujemy sobie grilla to na miejscu zrobimy zrzutkę do kasku po powiedzmy 5 zł i pójdziemy do pobliskiego sklepu na zakupy i zrobimy sobie grilla, żebyśmy mieli siłę zagrać w piłkę z dzieciakami :notworthy: Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Myśle że to bardzo dobry pomysł. Do zobaczenia 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 A czy ktoś ma układ tam na górze, żeby zamówić dobrą pogodę ?Jak będzie lało to będzie kicha ! Ma ktoś dostęp do prognoz długoterminowych meteo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi