zachtomasso Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 "babcia" odpalona, więc jak nic nagłego sie nie zdarzy to jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 PS. Jadźka, może zamiast batoników... knysze?? :icon_rolleyes: :( :( Ta, albo po ćwiarteczce :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiq Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 heh właśnie miałem pisać do Nadiq co z tym dd :-) Czytam Ci w myślach :clap: Jeśli chodzi o jazdę po alejkach to ja mogę się tym zająć, ALE jak ostatnim razem rozmawiałem z p. Jolą to umówiliśmy się że to ona załatwi to wszystko bo ma kontakt z tymi wszystkimi burmistrzami itd...Wysłałem jej wszystkie informacje jakie zdobyłem na @, ale do dziś się nie odezwała. Nadiq jeżeli możesz się skontaktować z p. Jolą i wyjaśnić sprawę to będę wdzięczny. Dobrze było by to szybko wyjaśnić bo nie wiem ile czasu zajmą formalności. Rozmawiałam z p. Jolą. Jest świeżo po urlopie i ma milion spraw na głowie, więc prośba od niej, żebyś Ty, jeśli możesz spróbował załatwić to pozwolenie. Okazało się, że oni znają kogoś, kto zna, kogoś kto zna... bla bla bla... Sam rozumiesz :notworthy: To tyle ze smętów, ja to standardowo proponuję meczyk z dzieciakami :-) Tylko tym razem trzeba się zmobilizować bo dzieciaki nas znowu wyśmieją :-( Zabieramy więc strój sportowy i buty sportowe również !Florek Popieram! Koniecznie proszę zabać strój sportowy, bo ostatnio dzieciaki się napaliły, a wszyscy poza Florkiem, daliśmy ciała. Zbierzmy się w duuuuuuuuuuuuuużą grupę i pojawmy w DD.Florek - zaprzęgnij swoich znajomych z SIMR-u- ostatnio genialnie się spisali :icon_mrgreen: Buziole,Nadiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 SiMRowców zawiadomić koniecznie, to fajni ludzie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 idea bardzo słuszna...bardzo, bardzo, bardzo :buttrock: ale weselisko znajomego mi wypada w ten weekend:( pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotek_73 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 ja też się postaram pojawić :buttrock: Cytuj PozdrawiamMaciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 No ok, to ja jutro zabieram się za załatwianie... Jeśli chodzi o Simr'owców to już im dałem znać, ale większość jest w rozjazdach więc zobaczymy jak będzie... Coś tam pewnie się przytoczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimitrus007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Jeśli nic nie wypadnie to się pojawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 :icon_razz: ja też się postaram byc :eek: bedzie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Myślę że ja też powinienem się pojawić ale to wyjdzie dopiero w praniu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 miałem być w ten weekend na mazurach, ale postaram się być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Wszystko wskazuje a to ze ja tez sie pojawie :biggrin: pozdrkris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Hm, a tak z ciekawości czemu zawsze ten sam dom odwiedzamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 a dlaczego nie ? Zorganizuj wyjazd do jakiego innego DD, na pewno się ktoś pojawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Ok ok ten domek jak zwykle można odwiedzić , ale co Wy na to aby odiwedzić chore dzieciaki z Centrum Zdrowia Dziecka, ( oddział rehabilitacja) czesto gęsto rechabilitują sie tam dzieciaki z wypadków motocyklowych co Wy za to podjełabym się organizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi