Szafir Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 no RUDY ty to chyba lubisz plastikowe, szybkie i kolorowe :crossy: Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 lubie duże szybkie i czarne, ze VFR nie jest czarna to juz nie moja wina ... fakt , że jeśli chodzi o sprzeta do użytku codziennego to marzeniem jest XX , Hayka itp. ale chciałbym mieć obok plastika jakiegoś draga w garażu :icon_mrgreen: Choćby takiego http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M497073 (jeden z ciekawszych rusów jakie widziałem ) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeb Long Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Piękny sprzęt! Pogratulować! Zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 bardzo ladny drag, troche tylko ten tylny wahacz do poprawki, bo troche surowy, plus za kolor i eksponowanie silnika Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 ale i tak was podziwiam wykladac konkretna kase na cos czym sie tak beznadziejnie jezdzi no chyba ze tylko o lans chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Upload Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 ale i tak was podziwiam wykladac konkretna kase na cos czym sie tak beznadziejnie jezdzi no chyba ze tylko o lans chodzi A wiesz dlaczego ludzie zdobywają góry?Moim zdaniem po prostu nie rozumiesz.A podziw jest uzasadniony jak najbardziejPozdrawiamKrzysiekMegi 1.6 Cytuj www.motosapiens.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 na pocieszenie moge powiedziec ze nie musze zdobywac gor zeby sobie wypoczac jadac na motocyklukazdy czego innego w tym szukadla mnie to relaks jezeli dla ciebie to zdobywanie gor , spindranie sie po krawedziach i ryzykowanie .. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruz_ Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 (edytowane) ale i tak was podziwiam wykladac konkretna kase na cos czym sie tak beznadziejnie jezdzi no chyba ze tylko o lans chodziWydaje mi sie,ze nie wiesz jak sie jezdzi takim sprzetem a zabierasz glos. Edytowane 27 Sierpnia 2007 przez intruz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 mi sie wydaje ze wiem i zabieram glos poniewaz wiema tobie sie moze wydawac nawet ze jestem sai baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 musze zlozyc tu pewne wyjasnienia ja uzywam motor tylko w soboty i w niedziele do dlugich tras mam samochod koncepcja moja takiego motoru z takim laczkiem byla odrazu przemyslana glownie do malego lansu jakies 200km dziennie a smiga sie wysmienicie na nim jestem podwrazeniem i to wielkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zicoh Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Jak dla mnie bomba.Sam przerabiam teraz intruza, ale wiem, ze nie zdolam stworzyc takiego arcydziela ;) Szacunek i powodzenia w kolejnym projekcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruz_ Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 mi sie wydaje ze wiem i zabieram glos poniewaz wiema tobie sie moze wydawac nawet ze jestem sai babadobrze to ujoles ze ci "sie wydaje ze wiesz" i wszystko jasne w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 tp byla parafraza twojej wypowiedzi tak samo jak tobie sie wydaje ze nie wiemdane mi bylo pojezdzic i wiem, oczywiscie custom customowi nie rowny...ale nie fifokuj chlopcze i nie cwaniakuj bo ja mowie takie moto do lansu i 200km tras owszem, do wyjazdu do portugali , operacja kregoslupa murowana :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruz_ Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 tp byla parafraza twojej wypowiedzi tak samo jak tobie sie wydaje ze nie wiemdane mi bylo pojezdzic i wiem, oczywiscie custom customowi nie rowny...ale nie fifokuj chlopcze i nie cwaniakuj bo ja mowie takie moto do lansu i 200km tras owszem, do wyjazdu do portugali , operacja kregoslupa murowana :biggrin:nie jestem dla ciebie chlopcem i bez takich tekstow w stylu "nie fifokuj,nie cwaniakuj"co do reszty twojej wypowiedzi to juz mam swoje zdnie na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 noo panie, szacun, i o to chodzi! bo nie ukrywajmy, wersja oryginal, jest brzydka (no ok, umówmy się, że naszym zdaniem). ma nadzieję, że już w przyszłym sezonie pochwalę się przerobioną w całości virago 535, a za lat dwa skończę streeta. kolejnym krokiem będzie prawdziwy chopper, bo takich w polsce widziałem w liczbie dwa - na drodze. pozdrawiambartic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi