lukasz 93 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Witam potrzebuje info na temat derbi bi3 bo nie wiem czy jest dobry piszcie wszystko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Witam potrzebuje info na temat derbi bi3 bo nie wiem czy jest dobry piszcie wszystko!! Co to znaczy dobry? Google znowu nie działa? Forumowa wyszukiwarka też szwankuje? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 derbi to raczej dobre sprzety :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 nie lepsza cagiva super city pokazac ci ja w akcji :PPP filmik nakrecony dziisiaj :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 BTW 80ccm to nie jest motorower. tak przy okazji zwracam uwagę, żebyś miał świadomość tego faktu...jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Wlasnie 80cmm to nie motorower sprawdź sobie na forum w przepisach:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Wlasnie 80cmm to nie motorower sprawdź sobie na forum w przepisach:P 80?? wydaje mi sie ze to 125. ale 50 tez sa i fajnie smigaja wiem bo sam mam cagive 50 tylko ze cocis :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz 93 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Wlasnie 80cmm to nie motorower sprawdź sobie na forum w przepisach:P to czemu ty masz ts 70/50 a ja nie moge miec 80?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 to czemu ty masz ts 70/50 a ja nie moge miec 80?? Czytaj ze zrozumieniem :biggrin: kto ci powiedzial ze nie mozesz miec 80 cc. :lalag: W dalszym ciagu tematu jest mowa o tym ze 80 cc to nie motorower. A kolega ma TS 70/50 bo Ts seryjnie sa motorowerami , a derbi nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@dek Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 ale 70ccm można zdławić żeby nie przekraczała 45 km/h i wtedy do przeglądu i będzie motorower :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmrider Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 ale 70ccm można zdławić żeby nie przekraczała 45 km/h i wtedy do przeglądu i będzie motorower :icon_mrgreen:Raczej nie ma takiej możliwości. Motorower nie może mieć więcej niż 50cm i przekraczać 45km/h chyba że się mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 ale 70ccm można zdławić żeby nie przekraczała 45 km/h i wtedy do przeglądu i będzie motorower :icon_mrgreen: a znasz calą definicje motoroweru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Dopiero jak zmienisz gar na 50 cc to jest mowa o motorowerze. A tak to juz jest lamanie prawa. kiedys to jeszcze mozna bylo tak polatac 80/50 a teraz to policja u mnie w okolicy co raz czesciej sprawdza pojemnosci .... ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi