17seba Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Witam mam taka mala dziurke kolo wlewu paliwa jakies 5cm od i caly czas mam tam wilgotne od paliwa.Myslalem co by to sie moze dalo zalutowac ??? a potem delikatnie szpachla... . Mam jeszcze jedno pytanie, czy policja nic mie nie zrobi jak bede jechal w nocy z takimi swiecacymi wentlami ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 5cm to nie taka mala, Tu masz temat o dziurkach, to poczytaj :biggrin: http://forum.motocyklistow.pl/Mala-dziurka...aku-t78155.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 wy wszyscy czytacie ze zrozumieniem k*rw... napisał ze 5 cm od wlewu.Zaraz by sie rozwinęła batalia że znowu nowy pisze niezrozumiale i źle, a wy po prostu nie dokładnie czytacie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Ze świecącymi wentylkami to jest dobry motyw niby pały Cie zatrzymuja że masz coś tam źle a te wentylki przestają swiecić na postoju :PPhehe a tak na poważnie mnie nigdy z tym nie złapali i te wentylki wcale nie są takie fajnie myślałem że będą zataczały takie fajne koła jak jest pokazane na allegro a żeby tak było to bys chyba musiał jechać ze 200km/h ja leciałem w nocy 120 na maxa TZR i nie zataczały pełnych kółek:// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 bak plastikowy tam jest czy blacha? na forum byl juz temat o naprawach baku i mozna tylko trzeba zachowac srodki BHP. Uwazaj zebys nie wybuchł :notworthy: wymyj bak woda. pozostaw go suchego az nie bedzie smierdziec beną, a podczas naprawy zalej go woda po brzegi. mimo to bedzie to niebezpieczna misja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 bak plastikowy tam jest czy blacha? na forum byl juz temat o naprawach baku i mozna tylko trzeba zachowac srodki BHP. Uwazaj zebys nie wybuchł :) wymyj bak woda. pozostaw go suchego az nie bedzie smierdziec beną, a podczas naprawy zalej go woda po brzegi. mimo to bedzie to niebezpieczna misja;) Zartujesz?? Lutować można bez obaw.. Dla pewności przemyj wodą z płynem.. Jak nie bedziesz szlifował to możesz to spokojnie zrobić zwykłą lutownicą.. Jak chcesz szlifować to przepłukaj kilka razy płynem i zostaw na dzien dwa... Właśnie przerabiałem ten temat w moim cinquecento, bo baczek mi troche przerdzewiał, tyle że tego baku nie widać i dałem dla pewności paski miedzianej blachy i na wszystko żywice z matą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 ja napisalem opcje spawania. uwazam ze lepiej dmuchac na zimno jesli sie zemna nie zgadasz jezdzij bez ubran i kasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
17seba Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 bak plastikowy tam jest czy blacha? na forum byl juz temat o naprawach baku i mozna tylko trzeba zachowac srodki BHP. Uwazaj zebys nie wybuchł :icon_mrgreen: wymyj bak woda. pozostaw go suchego az nie bedzie smierdziec beną, a podczas naprawy zalej go woda po brzegi. mimo to bedzie to niebezpieczna misja;)[/quotebak jest z blachy i mysle ze spawanie tutaj napewno nie bedzie potrzebne :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Witam Ja bak kleiłem na zywice z matą i było wszystko ok przez 1,5 roku jeździłem i sie nic nie działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaggino Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Może jeżeli dziura w baku jest w miarę mała to wkręcić tzw. "farmera"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert-Moto Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 A od czego jest takie coś jak poxilina?odtłuść miejsce, które chcesz zakleić, weź w palce trochę poxiliny i nałóż jak plastelinę ;] to jest o tyle dobre, że możesz sobie wyformować palcami jak chcesz i po pełnym wyschnięciu możesz papierem ściernym równać ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi