jan rutkowski Opublikowano 21 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2003 CZESCzwracam sie do was z pytaniem o wyzszosc sv 650 nad moto guzzi breva. do jazdy w miescie i na trasie.moze ktos jezdzi? :?: ? jak z trwaloscia w brevie bo u suzi to jak zwykle przezietnie. pozdrowienia mutek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2003 podejrzewam ,ze suzuki jest wezsza i do miasta lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 22 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2003 Jeżeli interesuje Cie trwałość, to MG z niej nie słynie. Suzuki też nie, ale na pewno jest to wyższa kultura techniczna, niż MG. Może mniej szpanu, ale na pewno więcej tego, czego trzeba do jazdy.To z opisów, testów, opinii ... nie ganiałem ani jednym, ani drugim. SVką bardzo chętnie bym polatał (czekam, aż Rafikowie sie w takowego sprzęta zaopatrzą :P ), a MG ... na pewno ma jakieś zalety (Janusz będzie tu ekspertem)Moja opinia: Suzi 100% zwycięzca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marccc Opublikowano 23 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2003 Taaa, zalety MG to dusza :lol: po wszelkie inne siegac do Suzuki :P Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rispekt Opublikowano 23 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2003 dodam swój totalnie subiektywny głos: MOTO GUZZI Suzuki na pewno pod względem technicznym guruje ale nie wierzę,że "guzik" nie spełnia wszystkich wymagań trwałości i niezawodności jakie się stawia nowczesnym maszynom.dziś te różnice zacierają się bo żaden szanujący się (tym bardziej z historią - jak MG) producent nie może dać ciała.inaczej wypada z obiegu i tyle...a dlaczego wziąłbym Guzzi?? jest według mnie naprawdę ładne,nieszablonowe i u nas prawie egzotyczne :P (mimo wszystko).widziałem Brevę na targach w Wawie.cuuuuudoooooo :P .natomiast Suzi?? ani mnie grzeje ani ziębi.sprzęt bez swojego "ja".takie odnoszę wrażenie :roll: . pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 24 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2003 Motocykle podobnej klasy, ale.... SV - moc 70 KM, Brewa 46 KM. To bardzo duża różnica. Wygląd to kwestia gustu. Nie ulega wątpliwości, że SV jest bardziej dynamiczna i szybsza. Jakość wykonania? No cóz, MG nie ma najlepszych opinii, ale czasy się zmieniają i być może jest to już tylko opinia a nie fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marccc Opublikowano 24 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2003 ... o gustach sie nie dyskutuje, ale ja ladniejsze motocykle od Brevy w podstawowce rysowalem... o technice w tym przypadku tym bardziej nie nalezy rozprawiac... 49 kM z 750 ccm to jakis zart... nie mowiac o tylnej oponce rowerowej 130 :lol: , dwoch zaworach na cylinder itp itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marccc Opublikowano 25 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2003 Czesc, przeczytalem porownanie Brevy z Bulldogiem, i wiem juz troszke wiecej. Otoz, Breva zaskakuje zwrotnoscia, jest niesamowicie latwa w prowadzeniu, pomimo zawstydzajaco niewielkiej mocy porzadnie jezdzi- za sprawa niezlego przebiegu momentu obrotowego. Ma twardo zestrojony przod, pozycja kierowcy lekko pochylona, wygodna. Kiepskie sa hamulce, przednia, pojedyncza tarcza nie jest w stanie sobie poradzic, przy jezdzie z pasazerem jest to naprawde odczuwalne. No i te opony... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 17 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2003 W nowym ŚM(listopadowym) ma być chyba test porównawczy MG Brevy i Ducati Monster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 22 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2003 wiem bo mam i jestem z niej bardzo zadowolony. MG nigdy nie miałem ale jej parametry mnie do niej zniechęcają... SV w Polsce jest niemal równie egzotyczna co MG więc wybór jest dla mnie jeden...No ale jestem właścicielem tego wyboru wiec nie jestem obiektywny :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 22 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2003 SV to niezwykle udany model. Ma wiele pozytywnych opinii w Polsce i E Zach. Nie sądzę żeby MG był bardziej udany a przede wszystkim nie jest jeszcze sprawdzony tak jak S-SV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 http://www2.gazeta.pl/czasopisma/1,42472,1734751.html 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rispekt Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 Tego,że Ducati wypadnie dobrze można się było domyślić.Natomiast pochlebna recenzja Brevy może niedowiarków zaskoczyć.A ja tam swoje wiedziałem :wink: ...Lubię Moto Guzzi i już :( Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi