badstuff Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 (edytowane) http://pl.youtube.com/watch?v=rUvL0JLQhqEhttp://pl.youtube.com/watch?v=XCKuZPUn2nQ&...related&search=a amerykanie lepsi? :icon_eek:http://pl.youtube.com/watch?v=PbflUdu4cQY Edytowane 11 Sierpnia 2007 przez badstuff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 to widać pomyliły mi się marki. miałem na myśli ssang-young (jakoś tak :) ) Ssang-Yong to wbrew pozorom samochody robione na bazie bodajze Volkswagenow :smile: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Ssang-Yong to wbrew pozorom samochody robione na bazie bodajze Volkswagenow :smile: na bazie mercedesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 na bazie mercedesów No w kazdym badz razie na niemieckiej technologii :smile: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro36 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Ssang-Yong to wbrew pozorom samochody robione na bazie bodajze Volkswagenow :D Siema >>>I tu się mylisz kolego bo nie na bazie VW tylko w ścisłej współpracy z Mercedesem >>> silniki i zawieszenia SUW-ów i PIC-UP pochodzą prosto z Mesia. Ponadto auta te nie sa produkowane w chinach ale są to samochody koreańskie . POZDRAWIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 - chiński VW? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 ciekawe testy szczegolnie tego bwm z czolgiem :biggrin: i boeinga na pasie startowym testujacym silniki- nie wiedzialem ze to ma taki ciag z tych silnikczow :biggrin: Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolb123 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 (edytowane) Nowe gówno chińskiej motoryzacji. http://www.autokrata.pl/lod/2287/chinczyk_nie_dla_rosjan/ filmik troche poniżej Edytowane 14 Sierpnia 2007 przez karolb123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Tego suva co byl na poczatku w poscie lysego to juz widzialem w auto swiat to jest chyba na bazie frontery robione ale z takich materialow ze jak bym tym jechal to bym sie chyba zderzenia z pieszym bal.he he... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 No jak to z czego, z ekologicznej chinskiej stali... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 No jak to z czego, z ekologicznej chinskiej stali... :crossy: ja obstawiam jednak papier ryżowy :clap: z tego samego robią sushi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 chinczycy chyba nie slyszeli teori ze większe powinno byc bezpieczniejsze,oni chyba postanowili zrobic na odwrut.ciekawe ile to auto gwiazdek dostalo. napewno nie wecej niz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 A ja myslałem że ten cały Ssang Yong (czy jakoś tak) to że on jest na bazie Lexusa RX 300PZdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 ja obstawiam jednak papier ryżowy :biggrin: z tego samego robią sushi nie no kolego sympatyczny, nie myl Chin z Japonia... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Kiedyś było tak, że samochody Japońskie nie były wiele lepsze od tych dzisiejszych Chińskich.Wystarczy poczekać kilka (może nawet naście - wątpię) lat, a każdy będzie chcieć mieć samochód Made in China. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi