pushek_CBR Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 czy na tym forum nikt nie daje konkretnie na kole? Przeciez to jest piekne. lubie dawac na gumie pod 3paki mam 15 lat ale niezle mi idzie pozdro kilka moich fotek. http://w2.bikepics.com/pics/2007%5C01%5C03...762117-full.jpg http://thesims.pl/1pushek/krklotnisko/2.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 A prawka to kolega zapewne nie posiada? 15 lat i takim potworem jezdzisz??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 A prawka to kolega zapewne nie posiada? :cool: :clap: :clap: Moralizatorstwo rulez zresztą jak sie bawi w stunt ostro to jeździ nie miejscówkach niedostępnych dla ruhu ulicznego. http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 na takim flaku z tylu to se mozesz wchodzic na kolo ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Moralizatorstwo rulezzresztą jak sie bawi w stunt ostro to jeździ nie miejscówkach niedostępnych dla ruhu ulicznego. hmm... a po polsku jakbym poprosił tę wypowiedź..? z grubsza sens zdania widzę, ale jakoś składnia i ortografia kuleją :clap: BTW węszę w tym wątku prowokację, szytą z resztą grubymi nićmi...katalog podaje, że 900rr nie jeździ "3paki", nie mówiąc już o jednym kole. autor pisze, że ma 15 lat, w profilu podaje 17, profil na bikepics mówi zaś 18; z resztą data urodzin podana na badboyz nie pozostawia złudzeń: 05.05.1989. a na fotkach widać na moto naklejki ścigacza i badboyz, co daje pogląd z jakim typem motocyklisty mamy do czynienia :cool: jsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 byłem zaspany :cool: Chodzi mi o to że co Wam to tego że ktoś nie ma prawka, jak jeździ na zamkniętych odcinkach ruchu i jak widać jest nawet ubrany porządnie. A czy ma prawko czy nie czy ma 18 lat cz nie czy jest geyem czy nie czy ma psa czy kota to jest jego prywatna sprawa!! http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Pokaz jakis filmik a nie fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 (edytowane) Pokaz jakis filmik a nie fotki ależ takie rzeczy to można sobie samemu, nie trzeba na "erę" czekać...http://landzone.fpp.pl/thesims/index.php?P...k_cbr.avi&DIR=1 :cool: jsz ps. nie oglądałem. jeszcze :clap: Edytowane 6 Sierpnia 2007 przez jeszua „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 zastanawiam sie jak sie komus chce taki gowniany filmik wrzucac do internetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 zastanawiam sie jak sie komus chce taki gowniany filmik wrzucac do internetu Ten drugi sprzęt to mnie rozwalił :clap: Silnik wkręcał się na obroty jakby nie chciał a musiał :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Eeee Pushek chyba lepsze rzeczy robi. Ten "film" to jakaś straszna lipa... Co to, cykl "przedszkolaki-stuntaki" czy co??pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Podpucha jak nic :evil: Jeszcze kilka miesięcy temu momentalnie zrobiłoby się tutaj bardzo gorąco... Ajjj dawno tu nie byłem, coś się chyba pozmieniało :) Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 na takim flaku z tylu to se mozesz wchodzic na kolo ...Nie wiem czy się orientujesz, ale właśnie na "takim flaku" się lepiej stawia konkretne piony, bo wtedy motocykl jest stabilniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 wlasnie sie orientuje dlatego mowie wlasnie ze sztuka jest wejsc ale nie na flaku wtedy jest trudniej :Pplus wieksza zebatka z tylu i juz wogole moto nie chce opadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 wlasnie sie orientuje dlatego mowie wlasnie ze sztuka jest wejsc ale nie na flaku wtedy jest trudniej :Pplus wieksza zebatka z tylu i juz wogole moto nie chce opadac dokladnie :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi