Jump to content

a gdzie ten stunt?

Recommended Posts

Moralizatorstwo rulez

zresztą jak sie bawi w stunt ostro to jeździ nie miejscówkach niedostępnych dla ruhu ulicznego.

hmm... a po polsku jakbym poprosił tę wypowiedź..? z grubsza sens zdania widzę, ale jakoś składnia i ortografia kuleją :clap:

BTW węszę w tym wątku prowokację, szytą z resztą grubymi nićmi...

katalog podaje, że 900rr nie jeździ "3paki", nie mówiąc już o jednym kole. autor pisze, że ma 15 lat, w profilu podaje 17, profil na bikepics mówi zaś 18; z resztą data urodzin podana na badboyz nie pozostawia złudzeń: 05.05.1989. a na fotkach widać na moto naklejki ścigacza i badboyz, co daje pogląd z jakim typem motocyklisty mamy do czynienia :cool:

jsz

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

byłem zaspany :cool:

Chodzi mi o to że co Wam to tego że ktoś nie ma prawka, jak jeździ na zamkniętych odcinkach ruchu i jak widać jest nawet ubrany porządnie. A czy ma prawko czy nie czy ma 18 lat cz nie czy jest geyem czy nie czy ma psa czy kota to jest jego prywatna sprawa!!

Pokaz jakis filmik a nie fotki

ależ takie rzeczy to można sobie samemu, nie trzeba na "erę" czekać...

http://landzone.fpp.pl/thesims/index.php?P...k_cbr.avi&DIR=1

:cool:

jsz

ps. nie oglądałem. jeszcze :clap:

Edited by jeszua
„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

zastanawiam sie jak sie komus chce taki gowniany filmik wrzucac do internetu

Ten drugi sprzęt to mnie rozwalił :clap: Silnik wkręcał się na obroty jakby nie chciał a musiał :biggrin:

Podpucha jak nic :evil: Jeszcze kilka miesięcy temu momentalnie zrobiłoby się tutaj bardzo gorąco... Ajjj dawno tu nie byłem, coś się chyba pozmieniało :) Pozdrawiam :)

wlasnie sie orientuje dlatego mowie wlasnie ze sztuka jest wejsc ale nie na flaku wtedy jest trudniej :P

plus wieksza zebatka z tylu i juz wogole moto nie chce opadac

wlasnie sie orientuje dlatego mowie wlasnie ze sztuka jest wejsc ale nie na flaku wtedy jest trudniej :P

plus wieksza zebatka z tylu i juz wogole moto nie chce opadac

dokladnie :notworthy:

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...