Bulka Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Gratulacje Green power :icon_mrgreen: Szerokości życzę :biggrin: Cytuj http:// www. youtube.com/watch?v=58UQ3PZctuA Passion of motorcycles :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Ładny sprzęcik :biggrin: GRATULACJE :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropelka_350 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Dominik nie spodziewalem sie ze na takiego sprzeta sie zdecydujesz po przesiadce z poczciwej etz 251. Na szczescie duzy i odpowiedzialny chlopczyk jestes i na pewno sobie poradzisz. Mam nadzieje ze kiedys bedzie nam znowu dane razem po Bieszczadach polatac jak za starych demoludowych czasow.pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajo Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 :biggrin: WitamDzięki serdeczne :cool: ;) ;) Też zastanawiałem się dlaczego ktoś sprzedał ją zaraz po kupnie, ale nie wiem... :crossy: Moto poki co będzie jeżdzone w Szkocji, tu narazie mieszkam, akurat mieszkam w fajnej miejscowosci, gdzie drogi pozwalają na odrobinę szaleństwa więc :buttrock: a moto znalazłem w auto trader, w ogłoszeniu, decyzja z kupnem była dość szybka!Zrobiłem więcej fotek, wkleję je później :icon_razz: Dziękipzdr.GRATULACJE. Szerokości życzę. :notworthy: Wklej te foty, bo chętnie se obejrzę. 300km przebiegu? Może ktoś kupił jako pierwsze moto i doszedł do wniosku, że go przerasta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 SUPER SPRZĘT! GRATULUJĘ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Gratulacje - motocykl naprawde super. Jezdziłem nim jeden sezon i najgorszy okres to docieranie. Życze duzo cierpliwości bo 6 tys obrotów to jakies 100km/h. Zrobiłem tak 1600km. Potem juz było zajebiscie :buttrock: No i 136KM w 636 nie daje szans konkurentom :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Gratulacje - motocykl naprawde super. Jezdziłem nim jeden sezon i najgorszy okres to docieranie. Życze duzo cierpliwości bo 6 tys obrotów to jakies 100km/h. Zrobiłem tak 1600km. Potem juz było zajebiscie :cool: No i 136KM w 636 nie daje szans konkurentom :notworthy:.no tak katalogowe wartości zawsze podnoszą na duchu właścicieli :icon_mrgreen: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 WitamTrochę mnie nie było w necie, wszystko związane było z przeprowadzką do nowego mieszkanie :clap: Już jestem znów na forum. Więc tak, moto jest świetne (dodałem więcej zdjęc do galerii) narazie oszczędzam silnik, ale od czasu do czasu oczywiście odkręcam :wink: Póki co mocy mi nie brakuje, jeszcze nie przekraczam 10 tys obrotów a i tak jest szaleństwo. Zrbiłem już prawie 400 mil więc maleństwo woła o serwis. Zamówiłem wizytę na następną sobotę. Kropelka miło Widziec Cię na forum :biggrin: Takie moto jednak najbardziej mi odpowiada... :lalag: Mam również nadzieję, że pośmigamy jeszcze po moich kochanych Bieszczadach... Wszystko jest możliwe. Przynajmniej drogi w tamtych okolicach są dobre :) Co do Szkocji to faktycznie jest tu co zwiedzac. Dzis zrbiłem ok 150 km. Zwiedziłem naprawdę fajne miejsca, no i te drogi... tylko proszą o dodanie gazu :flesje: Dzięki serdeczne wszystkim za życzenia :bigrazz: :) :) pozdrawiam Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi