Pawel Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Nie róbcie teorii spiskowej, bo i to przypomina hasło "Balcerowicz musi odejść". Nikt Was nie tępi jako posiadaczy Chińszczyzny, a tylko pietnuję hamstwo, niezależnie od dosiadanego motocykla, wrotek, czy też roweru :crossy:. Luzik Panowie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Nie róbcie teorii spiskowej, bo i to przypomina hasło "Balcerowicz musi odejść". Nikt Was nie tępi jako posiadaczy Chińszczyzny, a tylko pietnuję hamstwo, niezależnie od dosiadanego motocykla, wrotek, czy też roweru :biggrin:. Luzik Panowie :bigrazz:Dobre, hehe :crossy: Przyznaję, skoro ja nie mam jeszcze żadnego ostrzeżenia, to pomimo awataru, Paweł nie jest taki groźny i źle nastawiony.Już zdążyłem się przyzwyczaić, że chiński sprzęt jest postrzegany tak a nie inaczej. W końcu sam wyrobił sobie markę wypuszczając buble na rynek a nasza w tym rola, aby obalać mity i pokazywać jak jest w rzeczywistości.Posiadacze tego sprzętu nie powinni się załamywać z powodu krytyki na forum, bo w realnym życiu podejście do nas przez innych jest naprawdę życzliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimitrus007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Nikt Was nie tępi jako posiadaczy Chińszczyzny, a tylko pietnuję hamstwo, niezależnie od dosiadanego motocykla, wrotek, czy też roweru smile.gif. Luzik Panowie smile.gif Luzik, luzik... I tak nie ma sprawiedliwości na świecie. C'est la vie - jak mawiają na zagranicznych filmach. No doooobra, powiem co i jak mrugacz.gif -jak będzie okazja to bardzo chętnie, ale ja się jeszcze ucze i póki co nie czuję się za pewnie. Jak mam coś popsuć to wolę zacząć od własnego wink.gif crossy.gifI chyba szybciej dam radę w wawie niż w domowych okolicach. Prezentacja Jinluna jest jak najbardziej realna. Ewentualnie na privie można coś ustalić. Posiadacze tego sprzętu nie powinni się załamywać z powodu krytyki na forum, bo w realnym życiu podejście do nas przez innych jest naprawdę życzliwe. Coco jumbo i do przodu. Cóż innego pozostaje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kart Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Prezentacja Jinluna jest jak najbardziej realna. Ewentualnie na privie można coś ustalić. Temat jest jak najbardziej otwarty, ale najpierw musze opanować te podstawy do perfekcji :flesje: -inaczej się ludziom na oczy nie pokaże :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Temat jest jak najbardziej otwarty, ale najpierw musze opanować te podstawy do perfekcji :lapad: I tak trzymać :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej.las5 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 No to oby tak dalej było.Szacuneczek do Was panowie i do zobaczenia na drogach.Mimo wszystko miło jest podczas drogi, gdy ktoś machnie do ciebie ręką jak mija się na jednośladach. Prawie tak samo jak na mazurach, podczas pływania na jachtach, i w górach, podczas górskich wypraw.Takie zachowanie mi sie osobiście podoba. Pozdrowionka. A teraz jadę na urlop na mazury. See you. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 A teraz jadę na urlop na mazury.See you.Rometem oczywiście ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu111 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 A teraz jadę na urlop na mazury. Zapraszamy ;) drogi coraz lepsze u nas :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej.las5 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Juz jestem na mazurach, ale samochodem niestety.Motorem to jak pogoda się zrobi, dopiero wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubadandy Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 LOL KINGWAY TO CHUJOCZENGI TAK ZWANE... TO KOLEJNA TAJWAńSKA PRODUKCJA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Pewnie długo sie zastanawiałeś nad tym twórczym komentarzem. Ja nad ostrzeżeniem nie :banghead: :icon_exclaim: Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys59 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Pewnie długo sie zastanawiałeś nad tym twórczym komentarzem. Ja nad ostrzeżeniem nie :eek: :) Nieletni powinni przedstawiać zaświadczenie od rodziców, a niektórzy to może też i od psychologa szkolnego. A może by tak małolaty były wpuszczane na forum za okazaniem świadectwa? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej.las5 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 ale się małolat wypowiedział. BRAWO.Paweł- słusznie, słusznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 LOL KINGWAY TO CHUJOCZENGI TAK ZWANE... TO KOLEJNA TAJWAńSKA PRODUKCJA...No cóż - bez komentarza... :banghead: :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimitrus007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 LOL KINGWAY TO CHUJOCZENGI TAK ZWANE... TO KOLEJNA TAJWAńSKA PRODUKCJA... Dokładnie. Te tajwańskie ujoczenngi i izdoczengi oraz enisoczengi i upoczengi to tragedia. Precz z nepalską techniką !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi